Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Inkább a lány osztalytársaival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább a lány osztalytársaival baratkozik, hogyan küzdjem le a féltékenységet?

Figyelt kérdés
Mar egyetemisták vagyunk, es a parom informatika karon van, ahol viszonylag keves az olyan "osztalytars" akivel lehet hulyeskedni, ezert ő inkabb azzal a ket szem csajjal haverkodik. Az egyik vele egykoru es vele irogatnak is a face-n, ami kicsit engem zavar, (nem titkolja es kerte is h engedjem szabadon mert engem szeret) nem korlatozhatom le az eletet vegulis baratokat szerzett.. Tudom, hogy oda van ertem, csak ezt a kis pici aggodast nem tudom lekuzdeni magamtol. Mit tegyek?

2017. okt. 25. 10:49
 1/1 anonim válasza:
Nehéz a féltés érzését elengedni.. Talán az segíthet, ha megleped néha.. Hogy érezze, hogy izgalmas vagy te is, nem kell másik. Váratlan dolgokkal, amit esetleg nem nézett volna ki belőled, de tudod, hogy tetszene neki. Legyen mindig benned valami titokzatosság. De az is jó lehet, ha a saját önbizalmad próbálod növelni.. Felöltözöl úgy, ahogy te gyönyörűnek érzed magad, elmész egy üzletbe csipke fehérneműket próbálgatni stb. De amiket itt írtam, inkább a te lelkednek fontos, mint neki, mert ezektől érzed majd úgy, hogy te biztos elég vagy neki és nem néz másra. El kell hinned, hogy más lány nem tudja azt, amit te igen. Vagy nem úgy, ahogy a párodnak kell. Tényleg magabiztosság kérdése.
2017. okt. 28. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!