Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek távkapcsolatban a féltékenységet?
Sziasztok! Egy eleg osszetett problemam van, hosszu lesz a leiras, de kerlek, segitsetek, ha tudtok!
Tavkapcsolatban vagyok eletem elso Igazi Nagy Szerelmevel, nyaron es telen talalkozunk. Azert eri meg, mert mindketten rajongva szeretjuk egymast, kozos jovot tervezunk vagy Londonban vagy Romaban. Tenyleg nagyon komoly a dolog. Tudni, kell, hogy Whats App-on, Viberen meg egyeb ilyen helyeken napi 2000 uzenetet biztosan valtunk, de egy tobb oras Skype video beszelgetesre ritkan (heti 3/4-szer) van csak lehetosegunk. O egyetemre jar, alkalmi munkakat vallal, en gimiben vagyok ezer kulonoraval, rendszeresen sportolok is. Nem reg csatlakozott egy cserediak koordinalo szervezethez (jol fog mutatni majd CV-ben) ami miatt nyilvan meg kevesebb ido jut a video chatre. Az en szemelyes problemam ott kezdodik, hogy mint kiderult, nem csak a kotelezo Aisec feladatokat latja el (meetingekre jaras, projektek osszeallitasa), hanem pl. multkor amerikai cserediakokat vitt el a barataival ettermezni, "varost bemutatni". Eddig rendben is lenne, de az ottani mentalitas miatt mindenki kesett es gyakorlatilag egy dumalos vacsi helyett 2-ig 3-ig jartak kulonbozo ettermeket. Ma egy baratja profiljan lattam a fotokat, amin bejeloltek. Az amerikai lanyokkal olelkezik, mosolyog, isznak. Nem is igazan a feltekenyseg a bajom, hiszen tenyleg rajongva szeret, o a feltekenyebb, soha nem csalna meg, meg ilyen messzirol is mindent megadok neki, amit lehet, de inkabb az zavar, hogy nem is erti, hogy mi bant.
Amikor folhozom, hogyha o latna egy olelos kepet rolam egy kozeli baratommal, akkor egy hetes hisztit rendezne, mindig megkapom, hogy o csak szeret uj emberekkel ismerkedni, gyakorolni az angoljat. Mit tennetek a helyemben?
Ugy fest az egesz szamomra, mintha nehany idegen amerikai lany es egy lazulos este jobban tetszene neki, mint en meztenenul a Skype-on. Ez vegtelenul sert engem.
Nem sok ez a napi 2000 üzenet?? Meg a több órás skype? Ez férfiszemmel terhesebnek tűnik nekem mint egy normál (nem táv) kapcsolat. Ugysem fogsz rám halgatni, de azért elmondom: 1. ne beszélj vele minden nap. 2. fogd rövidebbre, ne logj a nyakán órákat 3. töröld le FB-ról ha idegesít a szociális élete. 4. te is ismerkedj uj emberekkel, ne számolj be neki életed minden percéről. Lehet h ugy erzed h ez a kapcs leépítése lenne, de hidd el, inkább igy tudod életben tartani.
A leirásod alapján ha nem változtatsz, nem éli meg a nyarat a kapcsolatotok, és addig s pokollá teszed szép lassan az életedet.
Én is ilyen helyzetben vagyok. Tudom is hogy szeret és ugyanazt kapom hogy csak szeret ismerkedni idegenekkel.
Az előző válaszolónak viszont igaza van.
Próbáld meg hogy nem írsz neki annyit.
Nem is kell elmondanod hogy miért, egyszerűen elfoglalt vagy, vagy csak nincs kedved hozzá.
Szerintem sosem jó egy kapcsolatban hogyha azt látja a másik fél hogy Istennek tekinted őt, mert ebből az jön le hogy meg is csalhat, úgyis megbocsátasz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!