Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nyitott kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott kapcsolat?

Figyelt kérdés
Barátnőm 21, én 23 Barátnőm nyitott kapcsolatot szertene (3éve vagyunk együtt). Ami tény,hogy kicsit vonz a gondolat (valami cuckold szerű fétisem van azthiszem :-D ) , de kérdéses,hogy ha megtörténne, utána hogyan néznék rá. Mivel Neki Nő létére egyszerűbb partnert találni. Ti mit tennétek a helyemben? Dobjuk el a 3 évet ?

2019. febr. 10. 20:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit fiatalok vagytok még ehhez.
2019. febr. 10. 20:28
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen, én is így érzem, ez inkább ilyen 35-40 felett szokkott bekövetkezni szerintem.
2019. febr. 10. 20:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Megmondod neki, hogy be szervezi egy-egy barátnőjét neked maximum akkor.

32/f

2019. febr. 10. 20:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, a pragmatikus, megoldás-orientált gondolkodás! Tetszik!

2019. febr. 10. 20:32
 5/17 A kérdező kommentje:
#3 jó ötlet végülis :-) Csak az a baj,hogy nem túl sok a barátnője, mivel külföldre költöztünk, de egy megoldásnak nem rossz :) köszi
2019. febr. 10. 20:35
 6/17 A kérdező kommentje:
#4 köszi :-)
2019. febr. 10. 20:36
 7/17 Karena26 ***** válasza:
79%

21 és 23 évesen együtt éltek külföldön és nyitott kapcsolatban gondolkodtok?!?

Totál nyomor.

2019. febr. 10. 20:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A mai mércével mérve még gyerekek vagytok, sőt, kisgyerekek. Ilyenkor miért nem kerestek egy új kapcsolatot? A nyitott kapcsolat kizárólag arról szól, hogy a feleket valami gazdasági érdek, ház, hitel vagy akármi más összeköti, de már nem kívánják, nem szeretik egymást. Ha két ember jól megvan egymással, akkor eszük ágában sincs máshoz menni, vagy 3. személyt bevonni. Ezen lehet rugózni, aki mentálisan ép, az nem akar ilyet. Amúgy meg a félrekúrás is csak tűzoltás, magát a problémát nem szünteti meg.
2019. febr. 10. 21:02
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg próbáljatok párcseréhez keresni egy hasonlóan nyitott fiatal párt.
2019. febr. 10. 22:22
 10/17 anonim válasza:
100%

Ennek a kapcsolatnak vége haver . Bocsi de ez az igazság.

Nyitott kapcsolatból férfi nem jöhet ki jól. Oké hogy érdekel az , hogy más csajjal is tudsz dugni következmények nélkül. De az alap dilemma az az , hogy a párod nem kap meg valamit amire vágyik ez lehet szex, pénz stb. Ha azt amit keres valakitől megkapja akkor miért maradna veled ? Én 15 évet is kidobnám ebben az esetben mivel saját magamból ki indulva nem tudnák utána már úgy hozzá állni ha tudom hogy valaki dugja , hogy drága egyetlenem. Nehéz de szerintem dob ki azzal jársz a legjobban

2019. febr. 11. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!