Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egy vallásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy vallásos sráccal, most teljesen eltaszít. Hogyan kéne hozzáállnom?

Figyelt kérdés

Először is tudom, hogy egy buta liba vagyok stb., stb….

Szóval szobatársak vagyunk a sráccal. A kezdetektől fogva (Szeptember környéke) éreztem, hogy van kettőnk között valamilyen vonzalom. Hajnali 3-4-5-ig beszélgettünk a konyhában kettesben. Egy idő után elkezdte fogdosni a kezem, meg a hajam meg stb. Tudtam, hogy hisz Istenben, de valamiért eleinte nem közölte, hogy milyen mély a hite. Az első közeledés alkalmával visszautasítottam, viszont a másodiknál már nem. Lefeküdtünk egymással többször is (4 alkalommal). Majd eltelt pár nap es elkezdett távolságtartó lenni. Rákérdeztem, hogy mi a helyzet és mondta, hogy semmi, csak megpróbál kerülni, mert vétkezett és bűntudata van Isten miatt és hogy ez mégegyszer nem történhet meg. Nem beszélgethetünk, és nem lehetünk kettesben. Azt is mondta, hogy nincsenek irányomban érzései és ebből úgysem lenne soha kapcsolat, de fél, hogy ismét megtörténne, ha együtt lógunk. Mondtam, hogy én sem vagyok szerelmes, nyilván kedvelem, de ennyi. Erre felnevetett….na mindegy. Ti innentől hogyan állnátok hozzá? Mintha mi sem történt volna? Vagy ignorálnátok? Vagy egyéb?

nov. 12. 20:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
64%
Hátha téged nem zavar, hogy csak szexre vagy jó akkor próbáld elcsábítani azt megint megpakol téged. Ha elzavar akkor hagyd békén.
nov. 12. 20:54
 2/26 anonim ***** válasza:
49%

Amolyan modern Tövismadarak story ez, bár ott a pap jobb fej volt.

Na, a lényeg viszont az, hogy megértem a srácot. Amikor vallásos koromban nekem volt csajom, akkor már attól bűntudatom lett, hogy pettingeltünk.

Üzenem a srácnak viszont - mondd meg neki nyugodtan -, hogy döntsön:

A kereszténység tiltja a házasság előtti szexet, tehát ha nem akar egy képmutató farizeus lenni, akikről Jézus is beszélt, akkor fejezze be a szexet.

Vagy, tegye azt, amit én: otthagyja a kereszténységet. Habár ehhez azért némi hitetlenség is kell.

Te Kérdező, nem tudsz tenni semmit, neked úgy mindegy, mert nem vagy vallásos, meg ő sem fontos neked. Fogalmad sincs, ő mit érez. Sőt. Neki te állandó kísértés vagy.

A legjobb az lenne, ha elköltözne tőled.

Még valami: ez lesz abból, ha egy pasi és egy csaj egy szobában lakik. Nincs fiú-lány barátsàg.

nov. 12. 21:08
 3/26 A kérdező kommentje:
Oké nyilván tisztában vagyok vele. Nekem is csak szexre kellett. Most mit csináljak, hogy ne legyen kínos a szitu?
nov. 12. 21:09
 4/26 anonim ***** válasza:
74%
Egy troll lent a pincében... :D
nov. 12. 21:12
 5/26 anonim ***** válasza:
94%

"Azt is mondta, hogy nincsenek irányomban érzései és ebből úgysem lenne soha kapcsolat, de fél, hogy ismét megtörténne, ha együtt lógunk. Mondtam, hogy én sem vagyok szerelmes, nyilván kedvelem, de ennyi. Erre felnevetett…."

Ebből a gúnyos nevetésből látszik, hogy igazából megvet, amiért te lefeküdtél vele úgy, hogy nem érzel iránta semmit.

Mondhatod neki, hogy

"Más szemében a szálkát is meglátja, a sajátjában a gerendát sem."

Igazi birka. Mikor benned volt a f@sza akkor nem gondolt Istenre??

Helyedben nem haragból nem szólnék hozzá többet, hanem mert egy álszent p_csfej.

nov. 12. 21:12
 6/26 anonim ***** válasza:
79%

"Most mit csináljak, hogy ne legyen kínos a szitu?"

Már megmondtam a 3-as kommentben. Költözzön el. Vagy költözz el te.

Ha meg nem megy a költözés, akkor semmit nem tudtok csinálni.

nov. 12. 21:13
 7/26 A kérdező kommentje:
Hármas. Amúgy muszlim, nem keresztény, de ez mindegy is. Én úgy gondolom, hogy ha egyszer már a gondolatában megszületik, hogy akar valamit, akkor ott be kéne fejezni és nem várni addig, amíg valami kibontakozik belőle és ráadásul vétkezni négyszer, meg fogdosni heteken keresztül. Mint mondtam vissza is utasítottam, azaz átgondolhatta volna akkor és ott, hogy akarja-e vagy sem. Nem állatok vagyunk, ez (is) különböztet meg tőlük, hogy képesek vagyunk nem csak az ösztöneink alapján cselekedni. Nem az én dolgom azután kérdezősködni folyamatosan, hogy ki mennyire és milyen mélyen vallásos. Az én szememben az, hogy ő heteken keresztül így viselkedett és 4-szer is “vétkezett”…hát nem tudom nagyon furcsa…de örülök, hogy most hogy a szexuális vágyai kielégítésre kerültek vissza tudott térni Istenhez.
nov. 12. 21:16
 8/26 A kérdező kommentje:
Hetes. Bocsi akkor még nem láttam a kommented, amikor írtam. Nem fogok tudni elköltözni.
nov. 12. 21:17
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért kérdező mit kéne csinálni?

Érdekes 4szer jó volt ungabungázni, 5.alkalommal meg már hirtelen vallásos lett?

Jó Isten gyere le....

nov. 12. 21:18
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy muszlim, nem keresztény, de ez mindegy is."

Ja nincs több kérdésem....

nov. 12. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!