Sos. Kulfoldi baratnom akar kuldeni egy ajandekot de anyaek nem tudnak rola hogy ki o. hogyan kellene ehhez "hozzaallnom"?
az instagram fanoldalamat tavaly kezdtem mikor megismertem idaig a legjobb baratnomet. viszont kulfoldi, orosz. mivel eleg szoros a baratsagunk, meg akar lepni egy ajandekkal, amit postazni szeretne. sajnos visszakellett utasitanom. a szuleim arrol sem tudnak hogy van instagramom, szoval semmirol nem tudnak. ha megtudnak akkor valoszinu a mobilomat se hasznalhatnam meg telefonalasra se. tulajdonkeppen a sulis kornyezetemben es ugymond a valo eletben szinte alig van ilyen baratom, es nem tudom mi lenne ha nem tudnek az orosz baratnommel kommunikalni. nagyon szigoruak, egyszer azert szidtak le mert "engedtem" hogy egy masik legjobb baratnom apukaja boldog szuletesnapot kivanjon nekem.
segitenetek nekem? koszi elore is
Kuldje a postara es bemesz erte.
Kuldje ismerosodhoz.
Csomag atvevo pontok.
Kuldje az iskolaba.
Kuldje az edzesre ahova jarsz.
Kuldje szomszednak.
Kuldje a kisboltba.
Kuldje a ...
"az instagram fanoldalamat tavaly kezdtem mikor megismertem idaig a legjobb baratnomet." ; meg "egy masik legjobb baratnom"
Instagram "fanoldalt" csinálsz magadnak, meg úgy rangsorolod az állítólag barátodnak tartott embereket, mint két pár zoknit... :'D
Szerintem itt olyan gondok vannak, amiket mi, a Gyakori felhasználói már nem fogunk tudni megoldani. Rajtunk ez már túlmutat...
azért látom magam előtt
"boldog..."
"na de Jani bá, mit képzel magáról, már tessék befejezni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!