Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm folyton túl akar...

A barátnőm folyton túl akar engem szárnyalni, ahelyett hogy segítene. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amint írtam ő mindig arra törekszik hogy sokkal jobb legyen nálam, és ha én valamit megcsinálok,amit ő nem már meg van sertődve... Mit tegyek? Haggyam őt ne barátkozzak vele?

#barát #jobb akar lenni #nem igazi barát
2018. jún. 18. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket tudom feltételezni:

- irigy rád, és úgy akarja elrejteni, hogy te bizonyos területeken jobb vagy nála, hogy felveszi a versenyt

- csak a saját javára akar dolgozni, másokról magasról tesz

Egyik opció sem jó, szerintem hagyd, és majd ha észreveszi magát, akkor kezdj el vele barátkozni. Nagyon nagy szemétség, amit csinál

2018. jún. 18. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
erről beszéltél már vele?
2018. jún. 18. 20:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg nem...
2018. jún. 19. 20:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Az elsőnek meg köszi a választ.
2018. jún. 19. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Elég gyerekeken viselkedik..

Nem is azzal van a baj hogy utánoz nekem is van ilyen barátnőm tök jól elvagyunk ennek ellenére de az hogy nem akar segíteni... Az már halott ügy, én a baràtnőmre a dolgok ellenére bármikor számíthatok ezért írtam hogy nem az a legnagyobb gond hogy utánoz.

2018. jún. 25. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyerekesen (telefon jobban tudja... :D )
2018. jún. 25. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!