Miért nem akar lerepülni a tyúkom a garázstetőröl? Egyszerüen csak leesik megse próbál csapkodni vagy szárnyalni.
Nem sokszor próbáltam csak nagyon unatkoztam itthon és felmásztam kezembe a tyúkkal aztán eldobtam mint a
galambjaimat szoktam de semmit nem csinált csak leeset, ezt 3-4 szer megcsináltam de gyorsan meguntam mert mindig
csak leesett!
Több tyúkunk van de csak az egyik ilyen meg ez haggya magát megfogni nem fut el el mint a többi.
Ilyenkor nem kéne repülnie?
De most komolyan kérdem!!!
Nem lehet ,hogy valami baja van és azért ilyen ,hogy nem is fut el meg nem is szárnyal?
Háát miután már jó 4-5 alkalommal ledobtad a garázstetőről nem csodálkoznék ha vmi baja lenne:S
Agyrém, hogy egyeseknek mi jelenti a "szórakozást"...
Biztosan van valami baja annak a tyúknak! Nem lehet, hogy megvakult valami miatt?
Ha nem, akkor a pici agyában van valami probléma.
:)
kizárt dolog ,hogy madárinfluenza bevan oltva mindegyik szárnyas állatunk ellene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!