Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom az exbarátnőjének segít munkát keresni és szakembert, mert beteg, ahhoz hogy érdemes hozzáállnom?
A párom szakított a lánnyal miattam.
De a lány nem került ki a képből a szakításuk után, így a párom tudja, hogy éppen munkanélküli és a szakítás miatt depressziós lett, mert a lány tájékoztatja.
Most munkát segít keresni neki és pszichológust.
Egyrészt rendes tőle, másrészt neki már nem kéne ezzel foglalkoznia.
Egyetértek, ez nem a párod dolga lenne. Az ex oldaláról ez lehet valamilyen manipulatív akció is, hogy megsajnáltatja magát, és hátha...
Szoktak találkozni kettesben?
Szoktak, a lány sűrűn keresi, bár a párom mondta neki, hogy nem fog vele talákozni, mert nincs miért.
Neten át segít neki állásajánlatokkal meg dokival, de ennyi.
Ami számomra fura, hogy mikorra le lett szervezve a talákozója a klinikai szakpszichológussal, nem ment el a lány. A barátom meg kényelmetlenül érezte magát, hiszen az ismerőse direkt előre vette a csajt.
Ez a manipuláció nekem is eszembe jutott éppen emiatt.
Segítséget kért, kapott, és no magyarázat nélkül nem ment el.
Az jó, ha már nem talizik vele a pasid, nyilván oka van, lehet, hogy direktbe bepróbálkozott nála az ex legutóbb és nem akar ebbe jobban belefolyni.
Rafkós mindenesetre!
Szerintem is manipulálni próbálja az ex. Azzal alapvetően nincs baj, ha szakítás után nem kezeli úgy az ember a másikat, mint egy darab szart, legalábbis az én véleményem szerint. Hiszen x időt együtt töltöttek, és számomra nagyon visszás, és gyerekes, ha utána mindennek elhordja az illetőt. Ő választotta, ő volt vele. Nyilván a "túl jó barátok" szitu sem kellemes, de van egy arany középút.
A helyedben beszélhetnénk erről vele. Elmondanám, hogy szép, hogy segít neki, de láthatóan nem a segítségkérés a célja a lánynak, mert akkor elment volna az időpontra. Javasolhatod, hogy írjon valakinek, akivel jóban van a lány, hogy ő segítsen neki a továbbiakban, ne maradjon magára. Párodnak pedig meg kell húznia a határt, megmondani, hogy ő segített, de ezt úgy veszi, hogy ezt elutasította, innentől kezdve nem akar tovább a segítésével foglalkozni, mert láthatóan nem erre van szüksége, vagy csak nem tőle. Nem szabad hagynia, hogy irányítsa az életét, vagy tönkretegye a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!