Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én tartom gusztustalannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom gusztustalannak, hogy a mostani generáció, a 20-on 30-as korosztály ilyen fiatal emberek többsége igénytelen módon el van hízva és csajozás/pasizás helyett inkább otthon nasiznak egész nap a szobájukban munka után?

Figyelt kérdés
52 éves vagyok. Hát 30 évesen voltam a csúcson, sportoltam munka mellett, élveztem hogy szinte bárkit megkaphatok. Ezért nem értem hogy lehet így élni. Mi motiválja ezeket a fiatalokat? A nagy semmi? Nem akarnak élni? Jó a tespedés?
nov. 12. 17:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én vékonyan is itthon nasizok.
nov. 12. 23:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a 🐖 akiről a kérdező beszél.

A legnagyobb gond a fáradság munka után.

nov. 13. 07:35
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

9

Persze, míg eheztem, hogy vékony legyek, és másbol sem allt az életem, csak hogy a "teremtés koronajának" megfeleljek. Hát francokat. Ezersze jobb egyedul

nov. 13. 07:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Há de régen minden jobb vót, occóbb volt a zöldség, gyümölcs, kondibérlet. Ma meg már szerencsétlen örül, ha az albi kifizetése után pénze van kajára 🤷 saját házról meg már nem is álmodozik, hacsak nem vállal plusz munkát, de akkor meg a nasizás az öröme a fáradtság mellett.
nov. 13. 08:55
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
13 tehát meguntad a kolbászt,bőség zavara ..olyan férfiakkal kellett volna foglalkozz akik nem akartak tönkretenni,csak ugye azok kisfiúk voltak
nov. 13. 10:50
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
Bőség zavara? Magyarországon van 3 jó pasi.
nov. 13. 11:09
 17/19 anonim ***** válasza:
11%
#16 És 1 darab jó nő, nektek így is 3x jobb.
nov. 13. 11:35
 18/19 anonim ***** válasza:
17, na de akkor miért sírsz? El kell fogadni, hogy nincs, és keresni más tennivalót.
nov. 13. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
61%

én azt tartom gusztustalannak, hogy egy 52 éves férfi a gyik-on éli ki magát és folyamatosan arról sír, hogy nem talál szeretőt, a felesége meg nem szexel vele, ezért olyan agyament teóriákat gyárt, hogy a nők nem szeretik a szexet, és nem képes belátni, hogy vele van a baj, annak ellenére, hogy már többen elmondták itt neki. Az élet egyetlen értelmét meg a szaporodásban látja, semmi másban, azaz nem tekint emberi lénynek, ha nem vállalsz gyereket...

És nem érti mi a baj a gondolkodásával...

Hát apám, mindezek mellett az hogy valaki el van hízva 20-on, 30-as korában ezekhez képest semmit. Ők tudnak változtatni az életükön, le lehet fogyni, de egy kattant elmén lehet segíteni főleg ebben a korban?

Mellesleg kíváncsi vagyok, hogy te hogy nézel ki 52 évesen, mert azért vannak jó páran, akik olyan testet le tudnak tenni 50 felett, hogy az agyad eldobod. Majd ha ezt a szintet megközelíted, majd akkor meghallgatom mit mondasz: [link]

nov. 13. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!