Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes, ötvenes nők, mit keresnek egy férfiben, korosztály, lakóhely, külcsín, belbecs, hobbi, érdeklődési kőr, iskolázottsági szint, egzisztencia, ingatlan, autó?
Korosztályban +-7 év.
Hasonló értékrendet (no cigi, no pia, no szexkapvsolatok) és hobbikat pl. bringa, színház, kirándulás, wellness.
50 km-es körzeten belül kb. 1 év múlva összeköltözés lehetőségével.
Nem iskolázottságtól függő (én diplomás vagyok) szellemi képességek, valamint érzelmi intelligencia.
Egyik szeretetnyelve legyen az érintés, mint nekem.
Külcsin: legyen számomra vonzó fizikálisan is, ahogy ő is tartson vonzónak, ne csak beérje velem, amíg nem talál jobbat.
Lehet elvált, mert én is az vagyok.
Fogadja el, hogy van 2 gyerekem (1 nagykorú és 1 kiskorú), de közöset ne akarjon, mert nem szülök többet. Lehet gyereke, de csak, ha már nagykorú és nem vele él vagy ha kb. egyidős a kisebbik gyerekemmel, tehát hasonló korosztály. De az se zavar, ha nincs neki, de nem is akar.(A fiatalabb korosztály megjelölés miatt.)
Egzisztenciában elvárásom, hogy legyen munkahelye és a munkaideje legyen hasonló az enyémhez 8-16-ig hétköznap, hogy minél több időt tudjunk együttölteni. A párkapcsolat egyik alapja a közösen együtt töltött minőségi szabadidő. 42N
#1 és #4 köszönöm az értelmes és hasznos hozzászólást!
#4 Nem értem, miért pontoztak le, hiszen felettébb korrekt módon leírtad elképzeléseid.
Alapvetően azért tettem fel a kérdést, mert gondoltam, ebből okulhatok és fordíthatom a párkeresés hasznára. Jó lenne megtudom, mi oka lehet, a nehézkes ismerkedésnek.
#2 Ez eléggé rosszindulatú általánosítás! :(
#3 Köszi, de ez nagyon leegyszerűsített hozzászólás. Ebből nem lehet levonni érdemleges következtetéseket.
#5 Nekem is bejönnek a 30-as gyermektelen szingli nők, akik egy 50-es férfira vágynak. ;) De nem szeretném, hogy a fiatal futárok, postások, pizzafutárok rendszeres látogatóink legyenek. :D
"Ott volt a postás, a rendőr, a villanyszerelő,
a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő,
a handlé, a szódás és a képkereskedő,
a házmester, a fia és a kéményseprő." / Deák Bill Gyula - A felszarvazottak balladája
Miss Klisé azért lett lepontozva, mert olyan a válasza, mint egy Tinder-anyu paródia.
Magam részéről jóindulatból pontoztam le, mert a lelkem mélyén abban reménykedem, hogy csak egy troll.
#8 Tudod úgy van ez valahogy, hogy elég kevés normális ember képes a felhőtlen boldogságra egy bolondokházában.
Túl sokan vannak már a világunkban a Ratched nővérek és egyre kevesebben vagyunk mi McMurphyk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!