Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom gusztustalannak, hogy a mostani generáció, a 20-on 30-as korosztály ilyen fiatal emberek többsége igénytelen módon el van hízva és csajozás/pasizás helyett inkább otthon nasiznak egész nap a szobájukban munka után?
Figyelt kérdés
52 éves vagyok. Hát 30 évesen voltam a csúcson, sportoltam munka mellett, élveztem hogy szinte bárkit megkaphatok. Ezért nem értem hogy lehet így élni. Mi motiválja ezeket a fiatalokat? A nagy semmi? Nem akarnak élni? Jó a tespedés?nov. 12. 17:54
1/19 anonim válasza:
Dejó hogy testalkat alapján belelátsz mindenki fejébe, hogy mivel tölti az idejét. :D
Ha tényleg ilyen nagy ember lettél volna le sem szarnád, ki hogy néz ki. :D
2/19 anonim válasza:
En huszonéves pasikban valahogy tiszta baywatch pasikat látok csak valahogy, mindegyik magas helyes arányos alkatok sármos pofi stb, en csajokban látom visz9nt azt plane a moat divatos rövidkabátok miatt hogy tiniknek huszonéves csajokbak akkora s.gge van kb mint a nagyanyámnak rakottszoknyában. Az az igazi tenyeres talpas asszonyos.
Nekem még majdnem 30 évesen se nőtt ekkorára mint nálam fiatalabbaknak van.
3/19 anonim válasza:
Nem vagyok elhízva(40 hez közeledő szűz férfi)
4/19 A kérdező kommentje:
3-as szűz vagy? Nem ciki?
nov. 12. 18:51
5/19 anonim válasza:
Az hogy összejön egy nő egy csavargó tróger másokat átverő emberrel engem meg lekisfiúz,az nem nekem ciki
6/19 A kérdező kommentje:
Szóval te dagadt vagy, a szép nő akit kiszemeltél meg összejött egy jóképű trógerrel? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
nov. 12. 19:09
7/19 A kérdező kommentje:
ja, vagy te vagy a nem dagadt incel.. Bocs
nov. 12. 19:10
8/19 anonim válasza:
Jóképűnek nem mondanám a fickót,duma,duma az van,látszólag(mű)magabiztosság,nagyképűsködés
9/19 anonim válasza:
34 éves vagyok. Nő. Tulsulyos. Bezarkoztam a vilagomba, és nekem ez igy töjeketes. Miert akarjak megfelelni valakinek, amikor ezerszer jobb egyexul?
10/19 anonim válasza:
9 gondolom azért voltál együtt férfiakkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!