Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem unjátok a sok telefonfejű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem unjátok a sok telefonfejű szelfis nőt, és konditermes “küzdő” férfit a social oldalakon?

Figyelt kérdés

Tele van egykaptafa, síró, társkereső nőkkel a Tiktok, meg más felületek, ahol nők hajfésülős, telefonfej-szelfiket nyomva sírnak, hogy nem kellenek, pedig mennyire ragaszkodóak…. de ugyanez megy a férfiaknál is, ott meg a konditerem, a súlyzós szelfik tömkelege megy, és a “nincs egy igazán szerető lány sem”, csak magadban bízhatsz…

Durva, hogy egyébként normális külsejű emberek totál ugyanazt rakják ki, és mindenki folyamat sír, hogy nem kell senkinek.

Ti mit tapasztaltok, miért van ez?

Ennyire nehéz társat találni?

Vagy ennyire fantáziátlan mindenki, hogy tökugyanazt teszik ki folyamatosan?

nov. 6. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
De, untam, ezért nem követek ilyen tartalmakat és nem vagyok fent az instagramon sem. Neked is ezt kellene tenned, és akkor nem kellene a gyakorin hisztizni miatta.
nov. 6. 09:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jó nekem, hogy nem tudom miről van szó. 😁
nov. 6. 09:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom, nem nezek tiktokot.

26N

nov. 6. 09:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a fogyasztói társadalom falanszterében.
nov. 6. 09:52
 5/11 A kérdező kommentje:
1: Nem hisztiztem, csak kérdés volt. Nem tudom minek kell rögtön támadni. Ritkán megyek ezekre az appokra, de akkor csomó ilyen jön. Az értelmét kérdeztem, hogy minek raknak ki ilyen tartalmat, hátha valaki érti.
nov. 6. 10:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem unom őket, mert nem is látok ilyen tartalmakat, ugyanis nem keresem őket, így nem is dobja fel.
nov. 6. 10:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem már unalmas. Ez a korszak is véget fog érni.

A fiatalabbak körében a facebook is lecsengett.

Ez is le fog. Néhány fanatikus mindig marad. Mint az influencerek, akik a hülyékből élnek.

Egy idő után minden véget ér.

nov. 6. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem nézek ilyen tartalmakat.

N 32

nov. 6. 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Állandóan ezeken az appokon vagyok, és nem tudom, miről beszélsz.
nov. 6. 13:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Hála az égnek nekem kevésszer jönnek fel ilyen emberek, legalábbis ezek a típusú férfiak szinte soha. Nőből még kicsit több, mert követek sminkes tartalmakat, ott meg uolyan eséllyel lehetnek szilikonszökevények, mint normális arcú nők (mondjuk én nem tiktokozom, max. Youtube shorton jönnek fel ilyesmik).
nov. 6. 15:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!