Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a viselkedés?
Ha véletlen találkozunk,vagy direkt nem vesz észre ,vagybele bújik pont akkor a telefonjába ,pedig nemolt előtte a kezében .
Ha viszont távolodunk egymástól,néz !!
2 házzal lakik mellettem.
N33
Suttyóbq meglesni jobb neki az embereket mint egyenes nyíltan odaállni.
Jellemtelen.
Lehet, hogy szimplán csak idióta mint az én szomszédom (vagyis volt szomszédom, amíg a szüleimnél laktam)
Egész életemben egészen 25 éves koromig ott éltünk egymás mellett. Én vagyok a nő és egyidősek vagyunk. Soha de soha nem köszönt nekem. Ha véletlen egyszerre mentünk ki az utcára kocsihoz vagy akármiért, még véletlen sem nézett rám.
Volt egy pár év amikor virágboltot üzemeltettünk háznál. Egyszer anyum helyett beugrottam, bejött a srác virágért (nyilván akkor köszönt) na mondom most lehet megtört az évtizedek óta tartó jég.
Hát nem, ezután sem köszönt.
Ennek ellenére néhány hónapja bejelölt facebookon :D
Hát mondom veled mi van...
S te mit nézel rajta, kérdező?
Ha neked bejön a pasas, szólítsd meg, valószínűleg kifogsz vele egy kommunikációra és normális emberi kapcsolatokra képtelen egyént.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!