Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek 1 ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek 1 ilyen személyiségű férfiról aki állandóan játszmázik és büszke?

Figyelt kérdés

Állandoán elleneőrizgeti a feleségét sokszor teszteli is, és hazudik neki.

A szeretőjét nem ellenőrizgeti ugyan de azzal is játszmázik.

Tehát jásztmázik meg úgy forgatja a dolgokat hogy a két nő teperjen utánna, és bizonyítsanak hapedig nem így történik akkor sértődik nem szól egyikhez se akár hetekig egészen addig még a két nő fel nem adja és nem kezdenek el neki ismét nyalizni.

Haesetleg nem nyaliznak neki akkor képes belenyugodni a helyzetbe és nem teper mégafelesége után sem

Kérdeztem tőle aztmondta ő büszke típus nem fog megalázkodni senkinek, de mire jó a játszma a kontroll?

okt. 13. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy ha nem lenne nem is 1, hanem minimum 2 ostoba nő, aki simán leáll ilyennel, akkor a kérdés se születhetne meg.
okt. 13. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Nárcisztikus hülye.Megérdemli, aki puncsol még egy ilyen selejtnek.

Felesége helyében én ezt csak anyagi érdekből tűrném el, sehogy máshogy.

okt. 13. 14:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Narcisztikus lenne? Megfordult nekem is fejembe. Pl ha hibás valamibe sose kér bocsánatot, számára akkor van tisztalap ha a feleség vagy a szerető abba hagyja a duzzogást. Ha meg nem őa hibás akkpr is a másiknak kell nyalizzanak hogy ő megbocsásson
okt. 13. 14:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az ilyen embert meg se lehet törni, 1 módszer van hogy kikerüljön az ember a lelki bántalamazásból ha ghostingol, másképp tönkremennek. Én talán az ilyen esetbe fogadom el csak a ghostingolást ha 1 ilyen emberrel kerül össze az ember aki passziv agresszív, máskülönbe tönkre lehet menni abba ha mindig a másiknak kell megalázkodni bocsánatot kérni nyalizni még a férfi büszkesége dagad tovább hogy jé ezek mindig becsicskulnak
okt. 13. 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ezt jól látod.Akinek van esze, lelki ereje, az vonja ki magát az ilyen méltatlan helyzetből.
okt. 13. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Hát nekem az lenne a véleményem, hogy elkerülném. Ha látom, hogy valaki rossz ember, akkor szerintem az a legbölcsebb dolog, ha védem magam és a határaimat és semmilyen szinten nem tartom vele a kapcsolatot, mert nekem nincsen szükségem rossz emberekre az életemben.
okt. 13. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Van mind dolgozz. Remélem sikered lesz a válozasban még mielőtt lelépnek tőled a csajok
okt. 13. 23:15
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
Neked mi dolgod vele?
okt. 14. 17:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy örülök, hogy nem részese az életemnek és soha nem is lesz az. Tipik a főnökömre emlékeztet ez a leírás egyébként, szinte ijesztő...
okt. 16. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!