Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemnek mire véljem ezt a viselkedését?
Figyelt kérdés
Szakítottam vele 4 év után mert már nem éreztem semmit, a barátom nem akart maradni, utána hónapokig napi szinten irkált, chatelni akart minden nap. Közben lett egy új párom erre eljezdett ajándékot és virágot küldeni. Aztán pár hete egyik napról a másikra mintha elvágták volna eltűnt és mikor rákérdeztem valami baj történt-e vele hogy van arra meg nem válaszolt egyszer sem olvasni is csak napok után olvasta el amit irtam.okt. 10. 14:31
1/5 anonim válasza:
Megunta a teperést és/vagy talált ő is valakit.
2/5 anonim válasza:
Az új pároddal foglalkozz inkább, vagy hagyd el, ha ennyire hiányzik az exed figyelme.
4/5 anonim válasza:
"mikor rákérdeztem valami baj történt-e vele hogy van arra meg nem válaszolt egyszer sem olvasni is csak napok után olvasta el amit irtam."
Minek kérdeztél rá?
Eleve, normál esetbe nem írogat, keres az ex, akkor se kérdeznél rá, hogy mi van vele....
Most mi indokolta, hogy ezt tedd?
Valld be, jól esett az egódnak, amiket csinált, mikor abbahagyta meg hiányzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!