Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog házasságban is bele lehet szeretni másba szerintetek?
Figyelt kérdés
okt. 28. 22:21
11/25 anonim válasza:
Akinek betoppanhat azokat dobni kell a francba.
12/25 anonim válasza:
Ne haragudjatok de én ebbe nem hiszek. Mikor nekem jött valaki az életemben egyáltalán nem voltam boldog az akkori kapcsolataimban. Persze elvoltam kényelmes volt megszokott de boldog az nem. Aki boldog a saját párja/férje mellett annak nem fogja más felkelteni az érdeklődését. Ha felkelti akkor ott valami hiányzik. Lehet hazudozni hogy jaj de boldog vagyok hát rohadtul nem.
13/25 anonim válasza:
Bármikor jöhet egy hatás. Persze ez nem jelenti a kapcsolat felbontását egyáltalán. Például nekem, pár éve volt egy sportsérülésem, szerencsére nem volt maradandó, de el kellett mennem gyógytornára. Na és ott valami tünemény fiatal gyógytornász lány volt, mint a mesékben, amikor belép a hercegnő, és beragyogja a fény a termet. Egy darabig a hatása alatt voltam, de nyilván nem lett belőle semmi, nem is kezdeményeztem, vagy bármi. De az élmény megdöbbentő volt.
14/25 anonim válasza:
Szerintem bele lehet, és néha nincs is más egyszerű vagy észszerű magyarázat, mint hogy ez a mellékhatása annak, hogy van egy biológiai szempontból roppant bonyolult idegrendszerünk.
15/25 anonim válasza:
Jöhet az ihlet, de hogy aztán kiteljesedik e, az attól függ mit kezdünk az élménnyel. Ahogy pl a 13 írja. Ha nem megyünk bele, nem fog hatalmas szerelemmé válni, de egy darabig jelen lehet a sóvárgás.
16/25 anonim válasza:
Igen bele, ha a jelenlegi ellaposodott már kicsit.
17/25 anonim válasza:
16. Vagyis nem.
Az " ellaposodott már egy kicsit" nem boldog házasság. Nem arról árulkodik, hogy szeretik egymást, szeretnek együtt lenni, hanem hogy rohadtul unják egymás társaságát.
18/25 anonim válasza:
17, nem csak boldog és boldogtalan lehet egy kapcsolat. Lehet millió árnyalat. Vagy ha úgy nézed, akkor soha senki sem boldog teljesen 100%-osan, mert probléma mindenkiben lehet.
19/25 anonim válasza:
18. Csak nem mindegy, hogy a körülményekkel van valami gond, ( pl mondjuk valamilyen pénzügyi nehézség, vagy mondjuk egy családtag gyászolása, akármi...
vagy az ember a párjával nem áll jól/unja/stb. Érted már?
20/25 anonim válasza:
#19 Igazából teljesen mindegy, mert mondjuk a tartós anyagi problémák olyan kapcsolatot is tönkre tesznek, ahol a két félnek nem egymással van a problémája.A kilátástalanságtól, a gondoktól, a stressztől és a nyomorgástól meggyűlölik egymást, állandóan megy a veszekedés, mert az ilyesmit nem lehet normális ésszel, tartósan elviselni.Az teljesen egyértelmű és emberi, hogy ezt azon fogják levezetni, akik a legközelebb állnak hozzájuk-a párjukon, akivel együtt laknak, szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!