Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz házasságban vagyok?
Igaz gyerek nélkül, de nálunk ugyanez volt a felállás: amikor (ex)férjemmel megismerkedtem, mondom ő a tökéletes férfi: gondoskodó, kedves, érzelmes, házimunkából úgy kivette a részét, hogy szólni sem kellett neki, intelligens, hűséges és erkölcsös ember volt.
Gondoltam ennél több mi kell még?
Hát szerelem az részemről nem volt. Erre akkor jöttem rá, amikor tíz év elteltével belépett egy férfi az életembe, akinél olyat kezdtem el érezni, amit a férjemnél soha: szerelmet, vonzódást, vágyat, kémiát...
Ez a felismerés kellett ahhoz, hogy bármennyire is jónak tűnt eddig minden, rájöttem, hogy valójában nem az. Egy baráttal éltem együtt, nem is a férjemmel gyakorlatilag.
Bár ezzel a fickóval, aki felé érzelmeket kezdtem érezni, nem lett kapcsolatunk (nem is akartam megcsalni a párom), mégis beadtam a válást.
Mert rájöttem, hogy ez így nem élet.
Lehet hogy most egyedül vagyok, és a volt férjem a mai napig értetlenül áll a dolog előtt, mi történt hirtelen, úgy érzem ez volt a legtisztességesebb döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!