Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rossz érzés az ha már az exeid házasságban élnek, csak te nem?
Azért érzed így mert most jöttél rá, hogy benned van a hiba, és nem bennük volt.
NE várd a "NAGY Ő" partnert! Jó lesz az, aki éppen ott van melletted.
Mert te is erre az életre vágysz, de nem tartasz ott, ahol ők. Úgy érzed le vagy maradva. Plusz ezek szerint ők tudtak olyat találni, akivel elkötelezték magukat. Te pedig erre velük nem voltál alkalmas, így némi kisebbségi komplexus is előjött.
De totál felesleges mások életét a sajátodhoz hasonlítanod. Mindenkinek más ütemben történnek az események az életében, nem is vágyik mindenki ugyanarra. Viszont ha más életével vagy elfoglalva a sajátod helyett, az tuti nem segít egyről a kettőre jutni.
amilyen emberek mellett kikötöttek.. nos egyiket se irigylem.
Én sokkal jobb "parti" voltam/vagyok mint azok a csöves, nem dolgozó, tróger alkeszok... most már több mint való ők is rájöttek erre sok év távlatából, hogy rosszul döntöttek amikor meghozták a döntésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!