Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen rossz érzés az, amikor azzal szembesülsz, hogy nem élheted át az intimitást?
Jelenleg kezelésre járok és a gyógytornász próbálja helyrerakni a problémáimat.
Volt olyan szituáció,amikor úgymond "megsimogatott" természetesen ebben nem volt semmi erotikus inditatás csak a kezeléshez szükséges.
Ennek ellenére nagyon elszomorított a tény,hogy ez nekem mennyire hiányzik az életemből.
Nem tudom felfogni, hogy mi a kérdésed.
"Tényleg ilyen rossz érzés?"
Ha neked az, akkor nyilván az. Erre mit kellene válaszolnunk? Ha azt mondom, hogy nem is az, akkor jobb lesz?
Lehet tudni miylen jellegű problémád van az egészségeddel?
Baleseted volt talán?
Én is ezért nem merek senkivel ölelkezni pl. búcsúzásnál vagy masszázsra elmenni pedig néha fáj a nyakam vállam, attól félek, hogy a fizikai rekcióim egyértelműen árulkodnának róla hogy mennyire vágyom a simogatásra, cirógatásra, érintésre és nagyon szégyellném magamat.
Minden mást megkapok a házasságomban, ezeket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!