Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban élők tapasztalatár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élők tapasztalatára lennék kíváncsi: ti mit tennétek? Vagy tettetek? Hűség témakör.

Figyelt kérdés

Komoly dilemmában vagyok, segítsetek kérlek. Hosszú ideje élek házasságban egy olyan férjjel, aki egyébként jó társ: jó apa, mindig lehet rá számítani, stb.

Szex sajnos nem igazán van, nagyon eltérő vérmérsékletűek vagyunk. Én mondjuk egy 10-es skáláról 8-as, ő mondjuk 2-es. Mindketten hűségesek vagyunk, de én ezt már nem igazán bírom. Nyilván hisztisebb, türelmetlenebb is vagyok a sok évi nélkülözéstől..

Mit csináljak? Váljak el ezért? Vagy legyen titokban szeretőm? Nem igazán vagyok kibékülve a gondolattal, jogy hazudjak neki.

A nyitott kapcsolatra nem volt vevő.

Most hogyan tovább? Ki hogy oldott meg hasonló helyzetet?

júl. 25. 15:43
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
28%
Gyerek van?
júl. 25. 15:46
 2/41 A kérdező kommentje:
Igen, kettő is. Leginkább ezért nehéz a helyzet, rájuk is gondolnom kell.
júl. 25. 15:48
 3/41 anonim ***** válasza:
41%
Nálunk épp fordítva, én 8, a feleségem 2. Hasonló körülmények, szintén 2 gyerek. Válásra sosem gondoltam. Szeretőre már igen. Igazából jó lenne itthon megoldást találni.
júl. 25. 15:52
 4/41 anonim válasza:
63%
A férjem és köztem lassan 5 éve, hogy havi 1-2 szex van. Csúnya dolog, de én 1 év után meguntam, és lett egy szeretőm, egy szex nélküli házasságban ragadt férfival.
júl. 25. 15:55
 5/41 anonim ***** válasza:
74%
Erre nincs otthoni megoldás.
júl. 25. 15:55
 6/41 anonim ***** válasza:
64%
Mire vágysz pontosan kérdező? Hogyan tudnád elképzelni ezt az egészet valaki mással?
júl. 25. 16:01
 7/41 anonim ***** válasza:
63%

Te is tudod, hogy erre az egyetlen normális válasz az, hogy beszélj vele erről. Mond el neki a problémádat hátha tudtok megoldást találni rá. Elvégre te hozzámentél, megbíztál benne annyira, hogy úgy gondoltad ő lesz életed szerelme. De hogy lenne már az, ha nem tudtok mindent megbeszélni? Ha mást nem, akkor menjetek párterápiára, ha tényleg megoldani akarjátok ezt.

Minden más válasz rossz, rossz a szerető, rossz a válás (amíg nem próbáltok tényleg mindent megtenni, utána már nyilván ez a lépés ha sehogy se megy) szóval bárki bármit mond, és azt te elfogadod és úgy teszel, az már azt jelenti, hogy nem is próbálod megoldani csak kibúvót keresni, könnyű megoldást találni...

A házasság nem könnyű feladat, nem csak szerelem kell hozzá hanem elköteleződés is, nyílt kommunikáció és problémamegoldás mindkét fél részéről.

júl. 25. 16:29
 8/41 anonim ***** válasza:
82%

A hazudozás nem megoldás, rosszul fogod magad érezni.

1. Minden marad a régiben.

2. Választás elé állítod, nyitott kapcsolat vagy válás. Több szexre nem lehet kényszeríteni.

3. Néha valami alkalmi emberrel megoldod, már ez is fel tud dobni 1-2 hónapra, ezzel még jobban el tudsz magadban számolni.

4. Szerető, de ez gáz. Hazudnod kell állandóan, hol voltál, telefont dugdosni, kialakul érzelmi kapcsolat és akkor még rosszabb lesz, stb. Ráadásul előbb-utóbb lebuksz. Észre lehet venni bizonyíték nélkül is, hidd el.

júl. 25. 16:30
 9/41 A kérdező kommentje:

#6 Csak szexre. De tényleg. Célirányosan. Nem akarok beszélgetni, lelkizni. Igen, tudom, ez nem annyira szép egy nőtől, de itt az internet anonimitásába burkolózva merek teljesen őszinte lenni.

Az én dilemmám a lelkiismeretem kiiktatásából fakad.

júl. 25. 16:31
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs nagy eltérés a férjemmel vérmérsékletben, nekem kb 8, neki 6. Volt egy időszak az életünkben amikor huzamosabb ideig távol éltünk egymástól (külföldi meló) és ez okozott nálam hasonló dilemmát. Aztán az élet úgy hozta hogy szeretője lettem egy pasinak ami testileg kielégíttő volt de a másnapokon keményen meg kellett küzdenem a lelkiismeretemmel.
júl. 25. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!