Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban élők tapasztalatár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élők tapasztalatára lennék kíváncsi: ti mit tennétek? Vagy tettetek? Hűség témakör.

Figyelt kérdés

Komoly dilemmában vagyok, segítsetek kérlek. Hosszú ideje élek házasságban egy olyan férjjel, aki egyébként jó társ: jó apa, mindig lehet rá számítani, stb.

Szex sajnos nem igazán van, nagyon eltérő vérmérsékletűek vagyunk. Én mondjuk egy 10-es skáláról 8-as, ő mondjuk 2-es. Mindketten hűségesek vagyunk, de én ezt már nem igazán bírom. Nyilván hisztisebb, türelmetlenebb is vagyok a sok évi nélkülözéstől..

Mit csináljak? Váljak el ezért? Vagy legyen titokban szeretőm? Nem igazán vagyok kibékülve a gondolattal, jogy hazudjak neki.

A nyitott kapcsolatra nem volt vevő.

Most hogyan tovább? Ki hogy oldott meg hasonló helyzetet?

júl. 25. 15:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
76%
#29 nyilván nem olyan, de ha a saját férjével együtt vannak mittudomén, heti 1x, akkor a maradék 3-4 alkalommal, amikor ő igényelné, szerintem nyugodtan ki lehet elégíteni magát dildóval is, emiatt én biztos nem tartanék szeretőt vagy nyitott kapcsolatot. Ha ott tartana a kapcsolatunk, hogy évi 2 sincs meg, akkor lehet, hogy elgondolkodnék, de amíg van egy _viszonylag_ normális mennyiségű, rendszerességű együttlétünk a saját párommal, addig az extra igényeimet inkább megpróbálnám másképp megélni, férfi nélkül. Még ha az nem is ugyanolyan.
júl. 25. 20:10
 32/41 anonim ***** válasza:
62%

#30 Őszintén?A kérdező által felvázolt paraméterekkel a vibrátor nagyobb örömet okoz, mint egy ember.

A simogatás és az intimitás csak attól esik jól, akivel szellemileg és lelkileg is egy hullámhosszon vagytok.

júl. 25. 20:13
 33/41 anonim ***** válasza:
Azért itt felvetődik az a kérdés,hogy ha olyan ritkán van együtt veled,akkor ő hogy oldja meg a többi alkalmat? Mert ugye egy férfinek ürítenie is kell néha. Csak kiveri,és neki annyi elég? Vagy esetleg ő már rég mást kezelget?
júl. 25. 20:44
 34/41 anonim ***** válasza:
64%

Te se itt eld

júl. 25. 21:22
 35/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem… Az ilyen befeszült femin liba mint te, az való nekem.

júl. 25. 21:23
 36/41 anonim ***** válasza:
48%

Hát ha fogadást kellene kötnöm, akkor a kérdező ellened tennék, ebből elég szigorú lecke lesz, ha így állsz neki.

Ez a lelketlen kúrás teljesen jó annak, aki amúgy is kong az ürességtől, mint egy bádogvödör, de ha van stabil értékrend és belbecs, akkor hamar jön a csömör. Persze arra mindig lesz bátor vállalkozó, hogy összemaszatoljon, ahogy látatlanban arra is ugyancsak komoly összeget tennék, hogy néhány ilyen már meg is jelent nálad privátban, viszont hogy tényleg azt kapod, amit hiányolsz, az majd akkor derül ki, amikor az első mókamiki lehúzza magáról a gumit titokban menet közben, mert ő egyébként nem érez semmit, te meg majd nem győzöd vakarni a most már joggal viszkető alfeled.

Eddig egy olyan nőt láttam, aki ezt a műfajt önfeledt örömmel és önazonosan tudta vinni (a valóban elragadó személyiségzavara nagy segítségére volt benne), de még ő is meg tudott sérülni időnként elég mélyen és alaposan. Cizelláltabb belső világgal garantáltan betonba fejelés lesz a mutatvány vége még akkor is, ha olyan ügyesen alakoskodsz, hogy nem buksz le (a gyerekek előtt is) menet közben.

Jobb volna elválni, akkor legalább tiszta lelkiismerettel égethetnéd el magad abban, amit manapság partnerkeresésnek hívnak és ha nincs orbitálisan nagy szerencséd, akkor megtapasztalhatod majd, hogy ez egy olyan hullámvasút ahol garantált, hogy egy-egy lejtmenetnél bizony rádtör a hányinger.

Amúgy meg hajrá.

júl. 25. 23:15
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
Na megjelent a pap is..Több ilyen embert ismerek akiknek a házasságát mentette meg a szerető.
júl. 25. 23:21
 38/41 anonim ***** válasza:
Írtál már privátot az új regedről?
júl. 25. 23:29
 39/41 A kérdező kommentje:

#36 - nem hiszem, hogy lesz lecke, tévedsz. Nem ismered az élettapasztalatom. A hozzászólásod alapján egyértelmű, hogy teljesen más beállítottságúak vagyunk.

Vannak olyan emberek, akiknek minden fekete és fehér, az, hogy nem életem szerelme az ágyban a partnerem, még nem lelketlen kúrás. Többször is volt olyan időszak az életemben, amikor csak testi kapcsolatot kerestem, pedig szingli voltam, de nem volt többre igényem, sem kapacitásom. Kapásból két eset jut eszembe, mindkettő nagyon kellemes emlék.

Nekem nincs személyiségzavarom, tudnék róla :D A megjegyzésed inkább rosszmájú és ítélkezó, semmint segítő. Persze egyértelmű, hogy nem tudod, vagy nem akarod beleképzelni magad a helyzetembe.

júl. 26. 04:12
 40/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos, építő és romboló tanácsokat, üzeneteket :)

Végül a válás mellett döntöttem. Sokat segítettetek!

júl. 26. 04:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!