Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban élők tapasztalatár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élők tapasztalatára lennék kíváncsi: ti mit tennétek? Vagy tettetek? Hűség témakör.

Figyelt kérdés

Komoly dilemmában vagyok, segítsetek kérlek. Hosszú ideje élek házasságban egy olyan férjjel, aki egyébként jó társ: jó apa, mindig lehet rá számítani, stb.

Szex sajnos nem igazán van, nagyon eltérő vérmérsékletűek vagyunk. Én mondjuk egy 10-es skáláról 8-as, ő mondjuk 2-es. Mindketten hűségesek vagyunk, de én ezt már nem igazán bírom. Nyilván hisztisebb, türelmetlenebb is vagyok a sok évi nélkülözéstől..

Mit csináljak? Váljak el ezért? Vagy legyen titokban szeretőm? Nem igazán vagyok kibékülve a gondolattal, jogy hazudjak neki.

A nyitott kapcsolatra nem volt vevő.

Most hogyan tovább? Ki hogy oldott meg hasonló helyzetet?

2024. júl. 25. 15:43
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

#7 és #8 köszönöm, hasznosak voltak a válaszaitok.

A hazudozás nem kenyerem, ráadásul olyan valakinek okoznék vele életre szóló törést, aki nem érdemli meg.

Sokat beszélgettünk a témáról az elmúlt évek alatt. Nem lehet ezt úgy szóba hozni, hogy egy férfi ne érezze kevésnek magát egy ilyen témával szembesülve. Ami nyilván ront a helyzeten, vagy muszájból belemegy egy együttlétbe..

22-es csapdája alakult ki. A párterápián gondolkodtunk még, könböző okokból nem vágtunk még bele. Van olyan, akinek ez amúgy már segített? Az én ismerőseim elváltak a párterápia során.

2024. júl. 25. 16:39
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Szintén válás lett párterápia után.
2024. júl. 25. 16:41
 13/41 anonim ***** válasza:
53%
Nekem a szeretőnek hála javult a kapcsolatom.Csak dugni járunk össze,semmi egyebet nem tudnék elképzelni vele,de azóta a házasságom is a létező legjobb :-)
2024. júl. 25. 16:43
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
11: az a baj a párterápiával a ti esetetekben, hogy ha jól értem, akkor minden rendben, csak kielégítetlen vagy. Ezt nem lehet megbeszélni, hogy erőszakolja meg magát és szexeljen többet, mert ez az elvárásod. Talán arra lehet jó, hogy elfogadja a nyitott kapcsolatot, mert még jobban megérti, hogy szereted különben és nem akarod megcsalni.
2024. júl. 25. 16:45
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok.

Általában akik párterápiára mennek, azok már túl későn mennek el. Amikor már tényleg mindennek vége. A párterapeuta se Isten, hogy mindent rendbe hozzon, ahol már csak kínozzák egymást a felek, ott jobb a válás.

De ahol még van szeretet és remény, ott egy kis lökéssel (párterápiával) helyrehozható a dolog. Akarat kell hozzá, meg hogy ne sz.rjunk bele a dolgokba. Az én szüleim jártak párterápiára és helyrehozta a kapcsolatukat. Láttam mennyire nehezükre esett, nem akarták, eleinte semmit se fogadtak meg, elutasítóak voltak. Aztán a terapeuta mondta nekik, hogy semmi értelme ide járniuk ha nem is akarnak megoldást találni a problémáikra. Na onnantól kezdve odatették magukat és idővel helyrejött a kapcsolatuk.

2024. júl. 25. 16:46
 16/41 A kérdező kommentje:
#13 ezt már hallottam másoktól is. De hogy lépted meg, hogy találtál partnert? Nem volt lelkifurdalásod?
2024. júl. 25. 16:48
 17/41 anonim ***** válasza:
60%
13: hogy javult a kapcsolatod, mikor minden a szemébe hazudsz? Mondd el neki és kérdezd meg, hogy ő is így látja-e!
2024. júl. 25. 16:54
 18/41 anonim ***** válasza:
Nálunk is most jön elő a probléma. Jó kérdés, hogyan tovább...
2024. júl. 25. 17:01
 19/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudnád vele megbeszélni ezt? Vagy esetleg gondoltál már arra hogy valami izgalmat vigyél a dolgokba?

Mi lenne ha azt mondanám hogy tedd meg te az első lépést?

(ha már ő nem teszi)

Te ismered a párod mi az ami izgatja, kicsit újulj meg, legyen új hajad hord másfajta ruhákat talaj ki izgi progikat és lehet, hogy ez ad egy új vetületet a dolgoknak...

Szerintem ez segíthet sokmindenben.

Ha meg nem segít és a szerető mellett döntesz akkor legalább azt érzed hogy mindent megpróbáltál.

Neked is vannak igényeid amik nem teljesülnek megtettél mindent, nem segített, Innétől kezdve nem biztos hogy te vagy a hibás ha hűtlen vagy.

Mondom ezt férfiként

2024. júl. 25. 17:03
 20/41 anonim ***** válasza:
76%

"Az én dilemmám a lelkiismeretem kiiktatásából fakad."

Igen, mert itt csakis te vagy a fontos, neked ne legyen rossz, nehogy már bűntudattal kelljen élned miközben gerinctelenül megcsalod a párodat, az nem számít hogy ő át van verve, meg van alázva (a tényen nem változtat hogy ő nem tud róla).

Gyerekek előtt is milyen jó példa lesz ha kiderül, majd felnőttkorukban könyörögsz hogy hagyják el a párjukat akik mellett boldogtalanok de nem fogják, mártírkodnak, csalnak, mert ezt látták.

2024. júl. 25. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!