Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldog házasságban is bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog házasságban is bele lehet szeretni másba szerintetek?

Figyelt kérdés
okt. 28. 22:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
15%
Kibe bele?
okt. 28. 22:28
 2/25 anonim ***** válasza:
21%
Boldog házasságban, nem!
okt. 28. 22:29
 3/25 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem igen.

Ugye kinek mi a boldogság.

Sokáig boldognak érzed magad, aztán történik veled valami olyan, amitől még jobban érzed magad.De ezt ugye csak visszatekintve tudod megállapítani.

Sokan amúgy mikor harmadik fél jön, akkor utólag kezdik el megmagyarázni, hogy hát ez sem volt igazán jó, meg az sem.

okt. 28. 23:13
 4/25 anonim ***** válasza:
84%
Bele lehet. Nem a házasságon múlik, hanem a két emberen.
okt. 28. 23:24
 5/25 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy van egy papír arról, hogy házasok még nem garancia semmire. Bármilyen párkapcsolat mellett előfordulhat, hogy találkozunk valakivel, akihez vonzódunk, ez csupán kémia, ezt nem tudjuk teljesen kikapcsolni. Itt a döntés lesz a fontos, hogy hogyan reagálom le ezt a vonzalmat.
okt. 28. 23:28
 6/25 anonim ***** válasza:
78%

Igen, lehet. Sőt pont mikor nem tervezed, nem akarod, nem is gondolsz ilyesmire, akkor jön egy váratlan találkozás.

És kezdődik a kínlódás, hogy miért pont most.. Majd jön a tiltott gyümölcs szindróma, ami még jobban belehabarít és akarod..

Ekkor érkezik el a döntés pont, amikor vagy lenyugtatod magad mindenféle észérvekkel vagy pedig megéled vele a váratlan csodát.

Ha a házasságod tényleg boldog vagy legalábbis jó és stabil, akkor benne fogsz maradni, ez pedig emlékként él benned tovább.

okt. 28. 23:47
 7/25 anonim ***** válasza:
41%
Poliamour vagyok szóval igen. (F)
okt. 29. 01:38
 8/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Akinél ez van ott nem volt se boldog házasság sem semmi hasonló. Akik szeretik egymást, és boldogok együtt, azok közé nem tud befurakodni másik ember. Sem testileg, sem érzelmileg.
okt. 29. 02:25
 9/25 anonim ***** válasza:
13%
Én eleve kapcsolatban se tudok másba szeretni mivel azzal vagyok eleve akit szeretek más nem is kell. Nemhogy házasságban. Ritkasz.r házasság életem lenne, ha olyen lenne a párom aki mellett más kell. Ilyenbe bele se mennék.
okt. 29. 05:43
 10/25 anonim ***** válasza:
56%
Ha jó a házasság, attól még nincs feltétlenül szerelem. Az elmúlik az évek alatt. Ilyenkor a szerelem betoppanhat. Nem akarat kérdése, hogy szerelmes-e valaki.
okt. 29. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!