Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év múlva múlt el a szerelem a pároddal, házasságban, és miért?
Figyelt kérdés
okt. 11. 07:57
1/19 anonim válasza:
Fél év. Nem jutottunk el a házasságig még ennyi idő alatt, meg azóta se 😃
Bennem ilyen a szerelem. Nem tart tovább... senkivel se. tán gyenge a szervezetem, és hamar leáll a szerelem-drogok gyártásával, nem kábszizza szét az agyam, rendkívül megterhelő ez az állapot az emésztés számára is... nem mentem bele ennyire. Nem a szerelemtől teszem függővé, hogy kivel vagyok együtt. Amúgy is max 3 évig tart a szerelmes állapot, még a legkitartóbbaknál is.
2/19 anonim válasza:
Nalam nem mult el.
A fellangolas elmulik, de a szerelem nem, persze ehhez kell egy harmonikus kapcsolat, amit mindket fel mukodtet es nem csak varjak a csodat, meg a munkat a masiktol.
3/19 anonim válasza:
A szerelem a fellángolás, a többi csak szeretet. 2 év max.
4/19 anonim válasza:
Ok. Nalad esetleg. Nekem a szerelem nem egyenlo a fellangolassal :D
5/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csak szeretbol akarok minden nap a parom mellett lenni folyamatosan es meg szexelni is vele. Vagy te erre vagysz mondjuk a tesoiddal vagy a szuleiddel,
7/19 anonim válasza:
A szexuális kapcsolat nem összekeverendő a szerelemmel. A szerelem egy euforikus érzés, ami az agyban jön létre (biológiai és neurokémiai mechanizmus). Ez elmúlik. Még csak nem is ugyanaz, mint a romantikus kötődés. Egyébként sok nyelvben nincs is külön szó a szerelemre - lásd 'love'.
8/19 anonim válasza:
Szerelem csak az elején van. A többi érdek.
9/19 anonim válasza:
Persze, az embernek 23 evig csak szexualis kapcsolata van szerelem nelkul🤣
Ok. Nalad elmulik, nalam nem.
10/19 anonim válasza:
Mi is 23eve vagyunk együtt és még mindig szerelmet is erzünk. Nem az a langolás mint az elején. De hatarozottan több mint a szeretet. Biztos sokaknak ezt nehéz elhinni mert nem sok őszinte kapcsolat van manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!