Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már úgy idegesít ha valaki azt írogatja hogy a szerelem elmúlik egyszer meg az igaz szerelem is szerintem ez nem igaz hogy vagytok ezzel? minek megy párkapcsolatba esetleg házasságba is valaki ha azt gondolja nem örökké tart a szerelmük
Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 23:22
1/24 A kérdező kommentje:
nők és férfiak is ezt írják én hiszek az örökké tartó szerelemben azt gondolom aki igy van ezzel hogy véget ér egyszer az nem is szerelmes párjába nem küzd hogy örökké tartson nem is akarja
2023. nov. 8. 23:24
2/24 anonim válasza:
Mindenki más. És mindenki csak 1 ember, saját maga tapasztalatai alapján tud nyilatkozni.
Én komolyan nem értem, miért tesznek az emberek a saját érzéseik alapján minden emberre kiterjedő megállapításokat.
3/24 anonim válasza:
Mert tényleg nem tart örökké. Ha te hiszel benne akkor nagyon naiv vagy
4/24 anonim válasza:
Jézusom!
Mit keresel te a FELNŐTT párkapcsolatok rovatban? Ez a kérdés a Tini párkapcsolatok közé való!
Egy felnőtt pontosan tudja, hogy elmúlik a szerelem, de a 14 éves kamaszlányok még azt hiszik, örökké fog tartani.
5/24 anonim válasza:
Van örök szerelem, csak a tárgya változik.
6/24 anonim válasza:
Ha nem tudod hogy veget fog erni akkor meg tini vagy..
8/24 anonim válasza:
4: Én 50-es vagyok, de én azt tapasztaltam, hogy idővel erősödik a szerelem.
9/24 anonim válasza:
Ez a valóság. Ez tény, ha a fejeden pörögsz is.
10/24 anonim válasza:
Nem tart örökké, én 17 éve ismerem a férjemet és bár szeretem, de nincs meg az a rózsaszín köd az izgalom hogy de joó hogy látom.Sokszor átölelem,bujok hozzá eljül az életünket. Igen nagyon szeretem, de ez szeretet, és NEM szerelm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!