Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már úgy idegesít ha valaki azt írogatja hogy a szerelem
elmúlik egyszer meg az igaz szerelem is szerintem ez nem
igaz hogy vagytok ezzel? minek megy párkapcsolatba esetleg
házasságba is valaki ha azt gondolja nem örökké tart a
szerelmük
Azért mondják, mert összekeverik a szerelmet a lángolással. A lángolás elmúlik, a szerelem nem biztos
2023. nov. 9. 06:16
Neked az igazság fáj. A kapcsolatok 70%-a szétválással végződik. Statisztikai ténykérdés. A maradék 30%-ban bőséggel benne vannak azok, akik nem mennek szét de megalkuvó módon élnek együtt életük végéig. Hogy ebből mennyi marad az igazi szeretben leélők száma csak az a kérdéses, olyan 5% talán? Nem több. Ez borzasztóan kicsike arány és te csak abban hihetsz ha nagyon akarsz mert reálisan nem akarsz szembenézni a dolgokkal, hogy te egészen totálisan biztosan ebbe a picike részbe fogsz tartozni a pároddal. Nincs ezzel semmi baj de könyörgöm, azzal akkor pláne ne legyen, hogy valaki elfogadja, ők nagyon nagy valószínűséggel a fennmaradó 95%-ba esnek majd.
2023. nov. 9. 07:10
13/24 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok tini amúgy csak ti ezt hiszitek hogy egyik szerelem se tart ha így van ha nem bár kétlem hogy így van az nem normális hogy az emberek bele kezdenek egy párkapcsolatba ha úgy vannak vele hogy elmúlik vagy ha tényleg elmúlik de kétlem én nem tudnák szexuális kapcsolatot létesíteni és csókolózni egy olyan emberel akibe már nem vagy nem is voltam szerelmes az ember nem azért kezd normális esetbe bele egy kapcsolatba hogy a párját szeretetel szeresse arra ott van az apa az anya tesók ha vannak rokonok stb az ember a párjába szerelmes akar lenni illetve örökké nem csak pár hónapig esetleg pár évig az ilyen ember aki így van vele ilyesmi az külsőségre megy csak a személyisége nem számít kedvessége stb hány évesek vagytok? mióta vagytok párkapcsolatban ? nem most kell ezt írni ha fiatalok vagytok majd úgy 60 évesen még korai sok ember nem szerelmes a párjába csak azt mondja nem küzdötök hogy örökké tartson nem is akarjátok ahogy írtam nem nem vagyok tini 25 éves nő vagyok párkapcsolatom nem volt még de jobb felfogásom van a szerelemről és a párkapcsolatrol mint néhány embernek
14/24 A kérdező kommentje:
Hiába vagy 25 éves, eszed olyan, mintha feleannyi lennél. Teljesen infantilis vagy.
Legyél nagyra a "jobb felfogásoddal", aztán kergesd 80 éves korodig az örök szerelem illúzióját!
2023. nov. 9. 10:05
16/24 A kérdező kommentje:
Te meg bunkó vagy felőlem legyél olyannal akibe nem vagy szerelmes írtam én nem kezdenék olyan kapcsolatba akibe nem vagyok szerelmes vagy már nem de szerintem létezik ilyen minden ember más és más szomorú dolog hogy így vélekedsz akár nő vagy akár férfi nos te oda adnád magad egy olyan embernek főleg ha szűz vagy még akibe nem vagy szerelmes? vagy eleve úgy vagy vele hogy egyszer valamikor elmúlik? szerintem gáz nem csak ez a gondolkodás hanem hogy az ember odaadja magát így ez undorító mindegy hogy az illető milyen nemű sose tennék ilyet csak azt nem értem miért vagytok ilyenek van akinél elmúlik van akinél nem van akinél nem is volt ez miért fáj már bocsánat de hiszek az igaz örökké tartó szerelemben olyannal nem is jönnék össze aki nem hisz benne és nem tesz és nem is akar tenni azért hogy ez ne szereteté alakuljon hanem a szerelem megmaradjon köztünk létezik ilyen hiszed vagy sem nem tehetek arról hogy te nem találtál ilyen párt akibe több éve szerelmes vagy és az is akarsz maradni
"nem vagyok tini 25 éves nő vagyok párkapcsolatom nem volt még de jobb felfogásom van a szerelemről és a párkapcsolatrol mint néhány embernek"
Pont ezert nincs jobb felfogasod mert illuzio az ami a fejedben van..
A szerelem fontos de 10 ezerbol ha 1 olyan van aki azt erzi hogy 20-30 ev utan is szerelmes a parjaba. A legtobb embernel veget er ez max 1-3 even belul mert nincs kolcsonos tisztelrt, becsulet, rengeten megutaljak -gyulolik egymast az ecek elteltevel .. Pont ugy irod le a szerelmet ahogyan 14-6 evesen elkepzeltem de a valosag a tapasztalat es a csalodas megolte azt az illuziot. 30f
2023. nov. 9. 13:52
Sokat nezted a csipkerozsikat, hofeherket ,hamupipoket es a kishableanyt. Nem fehlodott a szemelyiseged ezert megtekedt a lelked egy 12 eves kis lany szintjen.
2023. nov. 9. 13:56
19/24 A kérdező kommentje:
nem rekedt meg a lelkem és gondoljatok amit akartok rólam és a szerelemről is le💩
19. De te nem tudod mi az a szerelem ihazabol megelve kapcsolatba.. te csak abrandozol rola.
2023. nov. 9. 17:35
Kapcsolódó kérdések: