Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak a határozott nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak a határozott nőket szeretik, vagy inkább a visszahúzódóakat?

Figyelt kérdés

Hallottam már párszor azt a megjegyzést, hogy a férfiak szeretik, ha egy nő határozott, karakteres. A gyakorlatban viszont nem ezt látom, hanem hogy ezt azok a nők mondják, akik ezt csak így hiszik.

Nektek milyen típus tetszik?

Határozott, karakán, megmondós vs. visszahúzódó, szelíd, csendes

A kérdés nem a szexre vonatkozik, hanem kifejezetten a női karakterre, párkapcsolatra, kommunikációra... stb.

okt. 27. 08:52
A kérdező szavazást indított:
A határozott, karakteres nőket szeretem
A visszahúzódóbb típust kedvelem
A kettő között egy aranyközépút
Mindegy, kijövök mindkét típussal
Egyik sem, leírom
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj, hogy sokszor az emberek sincsenek tisztában saját magukkal.

Sokszor láttam pl. hogy egy idegesítő, mindenbe beledumáló nő mondta magáról, hogy "de hát én csak határozott/brutálisan őszinte vagyok".

okt. 27. 09:05
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

A normális értékrenddel rendelkezőket.

Az ilyen macsó, terminátor nőket, akiknek a nap végére valószínű még a fejük is megfájdul a magára aggatott stílustól, valakiknek biztos bejönnek, nekem nagyon nem.

Sok ilyen "határozott" nőt ismerek, de az alaptermészetük nagyon nem az.

Aztán van az a fajta nő is, amelyik olyan, mint az úthenger, és a falu végében is lehet hallani, ahogy beszél, na ő meg próbál csilingelő, kislány hangon beszélni, és miniszoknyában jár....

Sok nő nincs kibékülve önmagával, és tele vannak megfelelési kényszerrel.

Természetesnek kell lenni, nem olyan bonyolult ez.

okt. 27. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a határozott nők tetszenek, viszont én meg az ellentettje vagyok.

Azt gondolom, hogy pedig egy ilyen páros pont, hogy kölcsönösen tudna egymástól tanulni, mert az egyik ugyan kissé fékezi a másikat, de a másikra meg épp pörgető hatással tud lenni a másik fél, tehát kiegészítenék egymást. Azonban a pörgősebb személy nem bizti, hogy csipázná hosszútávon z esetleg szerinte akadékoskodást.

okt. 27. 10:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Érdekesek eddig a szavazatok, és a válaszok. Azt gondoltam, hogy jóval népszerűbbek a visszahúzódóbb típusok, vagy hogy a határozott nők nem annyira vonzóak.
okt. 27. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
A sok tutyimutyi férfinak határozott nőre van szüksége. Anyuci típus, aki majd megmondja neki a tutit, hogy így lesz és kész.
okt. 27. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak alapvetően a nőies, bájos nőket szeretik.

Pl. nem a manapság elterjedt arrogáns, bunkó, de meglehetősen buta 30-as kamudiplomás irodista nőket, akik hörögnek, mindenen megsértődnek.

okt. 28. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!