Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a határozott nőket szeretik, vagy inkább a visszahúzódóakat?
Hallottam már párszor azt a megjegyzést, hogy a férfiak szeretik, ha egy nő határozott, karakteres. A gyakorlatban viszont nem ezt látom, hanem hogy ezt azok a nők mondják, akik ezt csak így hiszik.
Nektek milyen típus tetszik?
Határozott, karakán, megmondós vs. visszahúzódó, szelíd, csendes
A kérdés nem a szexre vonatkozik, hanem kifejezetten a női karakterre, párkapcsolatra, kommunikációra... stb.
Az a baj, hogy sokszor az emberek sincsenek tisztában saját magukkal.
Sokszor láttam pl. hogy egy idegesítő, mindenbe beledumáló nő mondta magáról, hogy "de hát én csak határozott/brutálisan őszinte vagyok".
A normális értékrenddel rendelkezőket.
Az ilyen macsó, terminátor nőket, akiknek a nap végére valószínű még a fejük is megfájdul a magára aggatott stílustól, valakiknek biztos bejönnek, nekem nagyon nem.
Sok ilyen "határozott" nőt ismerek, de az alaptermészetük nagyon nem az.
Aztán van az a fajta nő is, amelyik olyan, mint az úthenger, és a falu végében is lehet hallani, ahogy beszél, na ő meg próbál csilingelő, kislány hangon beszélni, és miniszoknyában jár....
Sok nő nincs kibékülve önmagával, és tele vannak megfelelési kényszerrel.
Természetesnek kell lenni, nem olyan bonyolult ez.
Nekem a határozott nők tetszenek, viszont én meg az ellentettje vagyok.
Azt gondolom, hogy pedig egy ilyen páros pont, hogy kölcsönösen tudna egymástól tanulni, mert az egyik ugyan kissé fékezi a másikat, de a másikra meg épp pörgető hatással tud lenni a másik fél, tehát kiegészítenék egymást. Azonban a pörgősebb személy nem bizti, hogy csipázná hosszútávon z esetleg szerinte akadékoskodást.
A férfiak alapvetően a nőies, bájos nőket szeretik.
Pl. nem a manapság elterjedt arrogáns, bunkó, de meglehetősen buta 30-as kamudiplomás irodista nőket, akik hörögnek, mindenen megsértődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!