Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok/nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok/nők, akik visszahúzódóak?

Figyelt kérdés

Tehát a kérdés arra vonatkozik, hogy vannak-e, akik inkább otthonülősek, a kapcsolatot sem úgy képzelik el, hogy folyamatosan kell az impulzus (étterem, program, bulizás, aktivitás, stb.), hanem inkább csendesebb, visszafogottabb életre vágynak - sőt, inkább még taszítja is őket, ha a másik állandóan a pörgést, az aktivitást igényli.

Én úgy látom két tábor van: az aktívak, és a visszahúzódóak.

Az aktívak folyton azzal piszkálják a másikat, hogy nekik jó a "langyos f*s", míg a másik tábor meg azzal olt vissza, hogy miért kell mindig valaminek történni a "boldogsághoz"?

Nők között mennyire gyakori az, hogy jobban igénylik a visszahúzódó, csendesebb életet?

2022. dec. 12. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Nem csak ez, de attól is függ, hogy ki hány éves épp. Ha már gyerekeid vannak, örülsz, ha nyugi van, míg húszévesen ált. te is vágytál a pörgésre. Életciklus függő, meg az emberek többségére sem a két véglet jellemző, hanem a kettő között valahol.
2022. dec. 12. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Én a kettő között vagyok kb.

Gyerekem is van, de kevésbé lettem "lusta".

Kellenek programok, élmények is, de kell q pihi és a nyugi is.

N 30

2022. dec. 12. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is valahol a kettő között van az ideális állapot. Van, hogy jó elmenni valahova, ahol új ingerek, élmények érnek, de utána tök jó dolog visszatérni az ismerős, biztonságos környezetbe.
2022. dec. 12. 14:25
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én pl inkább introvertáltabb vagyok, szeretek itthon lenni, csöndben, egyedül, a túl sok társasági élet lefáraszt és túlstimulál, viszont barátokkal illetve párkapcsolatban szeretek eljárni pl. vacsorázni vagy kiállításokra vagy kirándulni vagy meginni egy koktélt valahol(partizni/táncolni pl. már nem nagyon járok). Ez azt jelenti hogy pl. hétvégente vagy kéthetente hétvégén, ami szerintem nem egy állandó igény
2022. dec. 12. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon visszahúzódó vagyok, évente max. 10-15x járok el társaságba. Ebből kifolyólag nem is ismerkedek. A barátnőim velem ellentétben imádnak eljárni. Én nem szeretek közösségbe járni, mindenhonnan kiközösítve érzem magam.
2022. dec. 12. 21:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Jó látni, hogy vannak még, akiknek a visszahúzódóbb életformára van inkább igényük.
2022. dec. 13. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!