Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A félénk, visszahúzódó lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénk, visszahúzódó lányok elmehetnek vénlánynak?

Figyelt kérdés
Kezdem ezt érezni 23 évesen. Rossz bele gondolni, hogy mások ebbe a korba már túl vannak mindenen. Nekem meg még egy csók se jutott. Nem vagyok kövér mielőtt valaki ezzel jönne, 50-60 kg között vagyok, mások szerint kedves,okos meg segítőkész vagyok.Egyetemre járok, mellette gyakornok vagyok és nyelveket tanulok. Mi lehet velem a gond?
2020. szept. 4. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Igen.

21 L

2020. szept. 4. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Én 27f vagyok és én se csókoltam még meg senkit. Azt nem tudom veled mi a gond de én mintha egy alternatív univerzumot hoztam volna létre annyira haragudtam apámra és nem akartam semmiben osztozni vele inkább én magam hozni létre mindent , de nem megy be kell látnom hogy elkell engednem a külön utakat és megbocsátani
2020. szept. 4. 21:24
 3/9 Ramos ökle ***** válasza:
41%

Soha senki nem közeledett feléd?

Amúgy pl. egyetemen simán lehet órán ismerkedni, persze nem akkor, amikor online oktatás van. :D

Hogy mi veled a gond, innen nem tudom, de szerintem egy kicsit lazábbnak kellene lenned, esetleg ha vannak barátaid, akkor néha elnézni velük valahova, mert sokszor könnyebb úgy új ismeretségeket kötni, ha nem egyedül vagy.

De bárkinek megvannak az eszközei, h ha tetszik nekik valaki, akkor valahogy hozzászóljanak, akár valami ártatlan, hétköznapi dologgal kapcsolatban is.

Mondanám, h ismerkedj a neten, de ott is sok az elmebajos, szóval hosszú idő és sok türelem kell, h esetleg legyen valami jó eredménye. De valahol el kell kezdeni.

2020. szept. 4. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Sztem semmi gond sincs veled. Talán az lehet a baj, hogy nem hagysz elég lehetőséget arra, hogy megismerjenek. Azt is feltételezem (információ hiánya miatt), hogy a férfiakról hibás a képed.

A félénk, visszahúzódó és nem kövér lányok a legkelendőbbek.

2020. szept. 4. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is ebben a korban már hiába várod a szőke herceget fehér lovon. Rengeteg videó van neten, hogy félénk lányként hogyan kell flörtölni. Azt mondtad, okos vagy, hát itt az ideje, hogy bebizonyítsd azzal, hogy fejleszted magad e téren. A randizás/flörtölés megtanulható, illetve begyakorolható. Próbálkozz! Megbánod, ha hagyod elszállni ezeket a szép éveket.
2020. szept. 4. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Én is félénk lány vagyok, ezért regisztráltam társkeresőkre, mert tudtam hogy odamenni nem fogok idegenekhez. Ez viszont segített, hogy elkezdjek ismerkedni és randizni, szóval természetesen ésszel kell használni, de próbáld ki
2020. szept. 4. 23:39
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy a félénk fiúknak tetszel, ezért semelyikőtök sem mer lépni.
2020. szept. 4. 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az összes félénk, visszahúzódó csaj ismerősömnél volt jó pár próbálkozó. Szóval nem. Ha viszont valaki igényei elszálltak és senki sem jó neki, na, akkor vénlány lesz.
2020. szept. 5. 00:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Na? Mi lett
2023. dec. 17. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!