Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénk, visszahúzódó lányok elmehetnek vénlánynak?
Soha senki nem közeledett feléd?
Amúgy pl. egyetemen simán lehet órán ismerkedni, persze nem akkor, amikor online oktatás van. :D
Hogy mi veled a gond, innen nem tudom, de szerintem egy kicsit lazábbnak kellene lenned, esetleg ha vannak barátaid, akkor néha elnézni velük valahova, mert sokszor könnyebb úgy új ismeretségeket kötni, ha nem egyedül vagy.
De bárkinek megvannak az eszközei, h ha tetszik nekik valaki, akkor valahogy hozzászóljanak, akár valami ártatlan, hétköznapi dologgal kapcsolatban is.
Mondanám, h ismerkedj a neten, de ott is sok az elmebajos, szóval hosszú idő és sok türelem kell, h esetleg legyen valami jó eredménye. De valahol el kell kezdeni.
Sztem semmi gond sincs veled. Talán az lehet a baj, hogy nem hagysz elég lehetőséget arra, hogy megismerjenek. Azt is feltételezem (információ hiánya miatt), hogy a férfiakról hibás a képed.
A félénk, visszahúzódó és nem kövér lányok a legkelendőbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!