Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes tovább foglalkozni egy olyan nővel, aki a lelki gondjaiért egy csúnya, visszahúzódó srácot okol?
Legalábbis részben.
Az első barátja egy lelki sérült, csúnya srác volt, akivel a belső értékei miatt jött össze. Pedig gyönyörű nő. De azt állítja, hogy kiderült, hogy belül is rohad a srác, és tévedett vele kapcsolatban, csak erre lassan jött rá, így majdnem egy évig bántalmazó kapcsolatban élt vele elvileg. Végül a srácot pont akkor hagyta el, mikor meghalt az anyukája és gyászolt, és a szakítás után 2x is megpróbált magával végezni, de a lány még egy utolsó találkozóra sem volt hajlandó.
Azt mondja, évekig voltak önbizalom gondjai, és bizalmi gondok is, zárkózott volt, és még most is frusztrálják a srácra emlékeztető dolgok néha.
Állítása szerint a srác csak 2 hónapig volt vele normális, utána belezsarolta a szexbe, és olyankor is szexelt vele, amikor nem akart volna, perverz fétisei voltak, amiket erőltetett, emmellett agresszívan beszélt, fikázta, fenyegette a lányt. Állítólag.
Nekem azért lóg ki a lóláb, mert egy ilyen csinos lány miért jött össze egy ilyen alakkal, majd miért nem hagyta ott rögtön, miért akkor kellett, amikor a srác alapból segítségre szorult, gyenge volt.
Vajon ha egy jóképű férfiról lenne szó, ugyanígy hangzana a történet?
Nincs gond a tortenettel. Kerdes, te honnan tudsz errol ilyen reszletesen? Mert en mondjuk nem teregetnek ki ennyire senkinek, akivel csak ismerkedesi fazisban vagyunk, nem az exekrol csevereszek sosem randikon, ha szoba kerul, maximum olyan melysegben, hogy mennyi volt, mikor volt az utolso. De nem meselem el az exeim elettortenetet senkinek :D Az ilyesmi mar csak maximum kapcsolatban kerul szoba, ha eppen valamiert temaba vag.
Szoval a lany ezen meg szerintem nincs tul, ezen kattog az agya folyton, most ez vagy zavar valakit, vagy nem. Nyilvan nem szimpla gonoszsagbol dobta ki akkor, amikor, valoszinuleg akkor telt be nala a pohar, lehet az anyuka halala miatt meg jobban kikelt magabol a srac, mint amugy es ezt mar, mivel amugy sem egy stabil kapcsolatrol volt szo, nem birta elviselni. Ez esetben tok jogos a szakitas. Nem mindegy, hogy egy olyan par van melletted, akit szeretsz, tisztelsz, es ez kolcsonos, egyutt tervezitek a jovot, ez esetben termeszetes, hogy egy ilyen helyzetben mellette allsz. De ha egy kis csira amugy a gyerek aki semmit nem ad, csak kovetel, akkor nem fogod tamogatni. Azt meg mind tudjuk, mit is jelent rengeteg esetben az “en rendes srac vagyok”... pont ezt, hogy egy hatalmas gyoker az illeto, csak idegenek elott nem meri kimutatni :)
Nincs rendben, hogy úgy megy be új kapcsolatba, hogy a régiből származó lelki problémáit még nem tudta megoldani. Ezeket majd mind szépen kivetíti rád, bármilyen korábbira utaló magatartást felnagyít és fejedhez vág.
Magyarán: előítéletes lesz veled szembe.
Közös munkahelyről ismerem.
Egyébként van párja már 6 éve, csak nem akartam beleírni a kérdésbe, mert akkor csak a savat kapom. De azért tisztázásként leírom mégis.
Sajnálom szegèny leánkát.. de kérdéses, hogy te mit akarsz kezdeni vele egy kapcsolatban..,
Nekem is voltak elég rossz tapasztalataim egy lelkibeteg sráccal.. értem én, hogy vannak akik szenvednek s komoly problémákat éltek át.. ezeket egyedül egymagukban fel kell dolgozniuk. Én senkinek nem vagyok a pszichológusa, akinek a vállán kisírná magát napestig. Illetve ha párkapcsolati szándékkal közeledtem valakihez, akkor ne fordítsák már át abba, hogy azt hiszik, hogy barátkozni fogunk s én leszek az odaadó barát, aki mindent megtesz annak reményében, hogy elnyerjem a megkeseredett hercegnō szívét. Ez nem így mūködik és elég buta játszma, hogyha valaki téged használ ahhoz, hogy túltegye magát az exen. Szerintem attól, hogy flörtölsz ezzel a lánnyal, még nem kell foglalkoztasson téged az ō ex ügyei. Azt megértem, ha röviden elmeséli a múltját, de ez a saját problémája, nem a tiéd.
Senkit nem ítélnék el a múltja miatt, viszont azzal nem érdemes foglalkozni, aki jelen helyzetben nem dolgozta fel a múltbèli sérelmeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!