Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszahúzódóbb vagy otthonülősebb lányok milyen pasit szeretnének?
Figyelt kérdés
És milyet nem?
Kíváncsi lennék ennél a típusnál nagyjából mik az elképzelések.
Írhattok kort is. Köszi!
2016. jún. 30. 21:32
1/9 anonim válasza:
Romantikus, kedves, intelligens, humoros, együttérző
Szóval olyat,mint a többi lány
2/9 anonim válasza:
Az elmélet vagy a gyakorlat érdekel? Mert elméletben mind a belsőt hangsúlyozzák, meg hogy egy átlagos, rendes, odafigyelő srác kell nekik, a gyakorlatban viszont a többség segget csinál a szájából, és a legmenőbb pasitól lesz nedves a bugyi/punci. Én legalábbis akárhány ilyen lánnyal próbáltam megismerkedni, érdekes módon soha nem jött össze semmi. Nyilván bennem is van hiba, és nem vagyok menő/jóképű, de kicsit furcsa, hogy mindig csak elutasítottak.
4/9 anonim válasza:
Ugyanolyat kb, mint a nem otthonülősek. Azzal a kivétellel, hogy sok olyan van köztük, akik azt gondolják, hogy a nagy őre várnak, és ezért mindenkit pattintanak.
20/F
5/9 anonim válasza:
Ugyan olyat, mint a nem otthon ülős.
6/9 anonim válasza:
Nincs különösebb kívánságom, ugyanazt várom el amit általában a nők. Külsöleg ugyanolyan szinten legyen, mint én (értsd: néztem már tükörbe), belsöleg is egyezzünk nagyjából.
Amilyet nem szeretnék, azok a partyarcok. Nagyon ütköznénk belsőleg.
7/9 anonim válasza:
Elméletileg a lányoknak olyan kell aki érzelmes, humoros, okos, tudja mi kell neki, mindegy hogy néz ki.
Gyakorlatban legyen kigyúrt.
8/9 anonim válasza:
Aki ennek az ellentéte. Aki mindig megnevetett, ha rossz napom van akkor fagyit ad a kezembe ha beteg vagyok akkor teát. Aki mindig támogat. Tisztel engem . Legyen legalább egy közös hobbink. Tudjon egy bizonyos fokig főzni mert én borzalmas vagyok. Aki nyugodtan végig néz velem egy filmet néha esténként. XD ( 19l)
9/9 Sunshinedoll válasza:
Nekem mindegyik párom népszerű, társasági ember volt. Szerintem hozzám az ilyenek jobban passzolnak, mert én magamtól nem vagyok eljárós, illetve hiába szeretnék sokszor menni, de gyakran nincs kivel (barátok nem érnek, pl., de ők meg alapból nem olyan kimozdulósak, illetve jelenleg a barátaim közül csak egy él ugyanabban a városban, mint én, illetve 'csak' ismerősökkel meg nem szeretek menni), szóval ilyenkor mindig az urammal megyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!