Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki visszahúzódóbb személyiség az a párkapcsolataiban élhet kicsapongó életet?
Azon belül, és kívül is.
Nem csak.
23/F
A visszahúzódóbb sokkal könnyebben titkolózik, hallgat el dolgokat, mint a temperamentumosabb. Szerintem a forróvérűre inkább a bulizás és flört, a visszahúzódóra pedig a titkos viszony a jellemzőbb.
L21
Az exem rendkivul introvertalt zarkozott es nyiltan sosem flörtölt de titokban annyit hogy konkrétan több nőt hülyített egyszerre párhuzamosa. Kellett az egójának hogy csodáljak a nők.
A mostani párom a tökéletes ellentéte, rendkivül nyitott szokott csajokkal is szóba elegyedni poénkodni leginkább ha együtt vagyunk....de ha van is válasz a csajtól hozzáteszi egyből h "ezért imád a menyasszonyom" :-) Sose csalna meg ezt tudom.
látom itt a fórumon, hogy sokan a visszafogott lányokra szavaznak, mert
1. nem volt sok partnerük (akivel szemben alul lehet maradni)
2. nem hoznak össze könnyen új viszonyt a hátad mögött vagy helyetted, ezért nehezebben is hagynak el és hűségesebbek
3. nem támadnak le mindennel rögtön, ami nem tetszik
4. mivel nincs túl sok más ember az életükben, neked nagyobb szelet jut a tortából
mint visszafogott nő, itt vannak a válaszok a feltevésekre:
1. nem igaz
2. igaz
3. igaz, de egyszer csak robbanás van, és nincs visszaút
4. igaz
9-esnek nagyjából igaza van, én is ilyen vagyok. Elég visszahúzódó, emiatt elég limitált számú ember akar megismerni, de azért azt hiszem, az jó arány, hogy kb. 12 próbálkozóból az egész életem során 6-tal összejöttem hosszabb-rövidebb időkre.
Volt olyan is, hogy párhuzamosan kettővel, mivel hogy kevés rám a jelentkező (pláne aki megfelel), úgy éreztem, élnem kell a lehetőséggel, hiszen nincs ilyen minden nap. Egyébként nem bántam meg, csak azt, hogy vége lett az arany életnek...
22L
(Szerintem az ilyen emberek a legveszélyesebbek, mint én, mert a legtöbb ember eléggé félreismer és kialakít rólam egy téves képet, csak mert csendes vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!