Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csak addig szerény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csak addig szerények és visszahúzódóak amig kezdeményezésről van szó?

Figyelt kérdés
Érdekes amikor valamit tönkre kell tenni, akkor valahogy sosem önbizalomhiányosak, csak csinálják aztán kitérdekel.
2022. febr. 13. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Nem önbizalomhiányosak, csak nem vagy annyira különleges, hogy megmozduljanak érted. Nincs szükségük annyira sem rád, sem egy kapcsolatra.

Ez nem félénkség, ez csak prioritás.

2022. febr. 13. 20:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, sehol nem irtam h hozzám nem jönnek oda. Általánosan kérdezem amit.
2022. febr. 13. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeményezésnél logikus a szerénység, mert még nem ismerik úgy egymást az emberkék... :,D

Viszont, amikor már nyeregben érzik magukat a kapcsolat résztvevői, elkezdődnek a határozottabb megmozdulások. (Sokan itt rontják el, ha nem ismerik a mértéket/fokozatosságot.)

2022. febr. 13. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Képzeld el egy percre milyen lenne ha a nők írogatnának tömegesen ilyen pcsogós kérdéseket a férfi nemről minden áldott nap.
2022. febr. 13. 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem a megfelelő nőkkel ismerkedsz.
2022. febr. 13. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem vegyél egy mély levegőt és tedd fel a kérdést kevesebb indulattal és több konkrétummal, hogy közelebb kerüljünk a kérdés megválaszolásához
2022. febr. 13. 20:40
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
😂😂😂koszi, rég nevettem fel kerdesen
2022. febr. 13. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon elronthatta azt a rántottát az asszony.
2022. febr. 13. 20:57
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Sok meglepetés fog még érni a nőkkel kapcsolatban úgy érzem 🤣
2022. febr. 13. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:
88%
Azért mert alapjáraton olyan személyiségem van, hogy nehezen nyílok meg, nehezen bízom meg másokban emiatt ismerkedés elején visszahúzódóbb vagyok viszont egyre jobban kinyílok.
2022. febr. 13. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!