Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csak addig szerények és visszahúzódóak amig kezdeményezésről van szó?
Figyelt kérdés
Érdekes amikor valamit tönkre kell tenni, akkor valahogy sosem önbizalomhiányosak, csak csinálják aztán kitérdekel.2022. febr. 13. 20:25
1/11 anonim válasza:
Nem önbizalomhiányosak, csak nem vagy annyira különleges, hogy megmozduljanak érted. Nincs szükségük annyira sem rád, sem egy kapcsolatra.
Ez nem félénkség, ez csak prioritás.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, sehol nem irtam h hozzám nem jönnek oda. Általánosan kérdezem amit.
2022. febr. 13. 20:31
3/11 anonim válasza:
Kezdeményezésnél logikus a szerénység, mert még nem ismerik úgy egymást az emberkék... :,D
Viszont, amikor már nyeregben érzik magukat a kapcsolat résztvevői, elkezdődnek a határozottabb megmozdulások. (Sokan itt rontják el, ha nem ismerik a mértéket/fokozatosságot.)
4/11 anonim válasza:
Képzeld el egy percre milyen lenne ha a nők írogatnának tömegesen ilyen pcsogós kérdéseket a férfi nemről minden áldott nap.
5/11 anonim válasza:
Nem a megfelelő nőkkel ismerkedsz.
6/11 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy mély levegőt és tedd fel a kérdést kevesebb indulattal és több konkrétummal, hogy közelebb kerüljünk a kérdés megválaszolásához
7/11 anonim válasza:
😂😂😂koszi, rég nevettem fel kerdesen
8/11 anonim válasza:
Nagyon elronthatta azt a rántottát az asszony.
9/11 anonim válasza:
Sok meglepetés fog még érni a nőkkel kapcsolatban úgy érzem 🤣
10/11 anonim válasza:
Azért mert alapjáraton olyan személyiségem van, hogy nehezen nyílok meg, nehezen bízom meg másokban emiatt ismerkedés elején visszahúzódóbb vagyok viszont egyre jobban kinyílok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!