Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég szégyenlősnek és visszahúzódónak érzem magam. Egy lány a suliban nagyon tetszik, mégsem vagyok képes leszólítani. Tudnátok segíteni?
A lényeg az, hogy mindig is visszahúzódónak éreztem magam, és szégyenlősnek. Na most van egy lány a suliban, nem ismerjük egymást. El szeretnék kezdeni vele beszélgetni, meg szeretném ismerni, de valahogy képtelen vagyok odamenni hozzá és leszólítani. Tudom is miről beszélhetnék vele, mondhatni van egy közös témánk, de egyszerűen nem vagyok képes rá, pedig nagyon tetszik, de nem értem ilyenkor miért nem fordítva van, hogy szinte egész nap csak rajta szeretnék lógni. Egyébként tömeg, vagy nagyobb csoport előtt sem szeretek például túl hangosan beszélni, mert nem nagyon szeretem ha a figyelem rám irányul.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan küzdhetném le ezt a visszahúzódó, szégyenlősebb tulajdonságomat, és hogyan lehetek magabiztos és hogyan kezdhetnék beszélgetést a lánnyal?
félsz attól, hogy visszautasít és azért nem mersz odamenni hozzá ennyi az egész!
Állj úgy hozzá, hogy egyszer élünk és lesz ami lesz! Veszíteni valód tulajdonképpen nincs!
Elég nehezen fogsz bármit is elérni az életben, ha félsz, hogy elsőre semmi sem fog sikerülni.
Szerinted baba korodban úgy tanúltál meg járni, hogy soha nem estél fenékre? Most sem más.
Idióta barmok!
Az a baj a sulis csajokkal, ha kudarcot vallasz akkor azt az egész suli tudni fogja.
Egy dologot tehetsz. Ha tetszik, menjél simán oda hozzá, és mond neki: Szia! Van kedved velem dumálni?
Ennyi.... Ne beszélj vele arról hogy tetszik neked! Arról se hogy ő neked.....
Csak simán: Szia! Van kedved velem dumálni?
Ennyi.....
Ezzel a trükköt bármikor használhatod, mert csak dumálni szeretnél.
Ha nem tudsz témát akkor kérdezd meg azt is tőle.
Pl.: Miről szoktál mostanság beszélgetni? Mi a kedvenc témád?
Ezután olyan gyorsan le fogsz nyugodni hogy csak annak a rendje. Ha meg elküld, akkor mond hogy: NEM BAJ megyek tovább, és még ott szólits le egy másik csajszit aki tetszik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!