Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomnak tetszik egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jerzy kérdése:

A barátomnak tetszik egy lány mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes belé.De a lánynak én kellek én tetszek neki Mit tegyek ? Félek ha kiderül a barátom haragudni fog rám vagy valami mit tehetnék ?
2014. márc. 9. 01:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nie wiem Jerzy, nie wiem.
2014. márc. 9. 01:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha én ilyen helyzetben lennék, és a barátom nagyon közel állna hozzám, mintha tesók lennénk, akkor megmondanám neki, hogy ez van. És mondanám neki, hogy nem kell tőlem tartania, nem fogok rá hajtani, sőt, igyekszem kerülni is a lányt. Mivel jóban vagyunk, bízik bennem, ezért bízik a szavamban is, és nincs gond.

Ezt csak te tudod, milyen szinten álltok.

2014. márc. 9. 01:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Tesók vagyunk úgy mond :D és a csajjal még nem beszéltem nem is fogok.Mert nem tetszik
2014. márc. 9. 01:32
 4/4 anonim ***** válasza:

igazából nem sokat jelent az,hogy te teszel neki.

nem mész oda,nem szeded fel,ilyenkor nem tart sokáig a nagy tetszés.

ha a haverod elviszi randizni,megcsókolja,finoman de határozottan nyomul,kb el is lesz felejtve az irántad érzett nagy tetszése.

2014. márc. 9. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!