Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nagy probléma hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy probléma hogy fiatal srácokkal randizok?

Figyelt kérdés

43 éves vagyok de jellemzően 30 alattiakkal szoktam találkozni, nagyon jól működnek az ágyban, ráadásul én nem akarok összeköltözni senkivel.

Saját lakásom van, ide még nem hoztam senkit.

A szüleim zargatnak hogy mikor lesz férjem, meg gyerekem. Hogyan értessem meg velük hogy nem akarok?

okt. 26. 01:47
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Egyrészt én nem hiszek már a feltétlen szerelemben 39-es. Másrészt attól, hogy valaki tudja, hogy mit akar, még lehet szó érzelmekről. A gondolkodás nélküli érzelmi kapcsolatok nem vezetnek sehova.

Én már csak tudom: több barátnőm is volt, akik nagyon erős érzelmeket éreztek irántam, a viselkedésükből is látszott, hogy odáig vannak értem. Szinte bármit megtettek volna nekem, ha kihasználom a helyzetet.

Mégis szétmentünk, ráadásul hamar másnál vigasztalódtak. Volt, aki még hülyének is nézett, a másik meg a szexuális életével hencegett, mikor megkerestem.

Ezerszer inkább egy hűvesebb érzelmi kapcsolat egy kis üzlettel, ami stabil, mint a nagy lángolás, őrült szerelem, ami után megcsúfolnak. Ez utóbbi, ugyanis többször megtörtént.

Persze amit leírtam, szubjektív vélemény.

Viszont OFF.

Térjünk vissza a Kérdező kérdésére.

okt. 26. 18:29
 42/50 anonim ***** válasza:
43%
Nyilván a kérdező kompenzál valamit,50 éves jóképű férfiak is vannak
okt. 26. 18:33
 43/50 anonim ***** válasza:
34%
Kompenzálja, hogy nem jött össze egy jó párkapcsolat. Vagy alapjáraton képtelen és azért szexel. De, hogy tőle jóval fiatalabb fiúkkal csinálja szegyen rá nézve. Rendben lenne 5-7 év, de valszeg huszonéves fiúkkal csinálja.
okt. 26. 18:36
 44/50 anonim ***** válasza:
40%
Képtelen +elköteleződni*
okt. 26. 18:36
 45/50 anonim ***** válasza:
Bár lehet 17-18 éves fiúkkal is.
okt. 26. 18:37
 46/50 anonim ***** válasza:
45,igen,nekik nincs tartásuk,örülnek hogy bachatnak,mindenki jóljár
okt. 26. 18:39
 47/50 anonim ***** válasza:
Hát kétlem, hogy így kéne hozzá állni. Aki az idősebb általában a tapasztaltabb és a naiv, buta fiúkat mégha csak a szex is érdekli őket sokkal szégyenteljesebb befűzni mint 30 pluszosakat. Nem természetes sem nőben, sem férfiban tőle jóval fiatalabbakkal dugni. Ha meg tinikről van szó az szörnyű.
okt. 26. 18:46
 48/50 anonim ***** válasza:
59%
Ismertem egy 30 év körüli nőt aki 16 éves jóképű pávákat tanitott ki,bár mêg ő is lekisfiúzott engem,én akkor olyan 23 lehettem,és nem voltam bulizós kihaénnem yolo
okt. 26. 18:52
 49/50 anonim ***** válasza:

Na erről is van story-m, amit a 48-as ír.

A részletekbe nem megyek bele, de maradjunk annyiban, hogy 17 éves voltam, amikor lehetőségem lett volna egy 34 éves nővel szexelni. De elutasítottam, mert nekem nem jött be.

Egy másik, 18 éves srác azonban nem csak lefeküdt vele, hanem konkrétan össze is jött vele, még a szüleinek is bemutatta.

Meglepetés: a nő megcsalta a srácot.

Egy

okt. 27. 04:50
 50/50 anonim ***** válasza:

Na, elküldtem hamarabb véletlenül a kommentet. 😅

Szóval:

Egyébként Kérdező!

Hány évesek pontosan azok az emberek, akikkel összejársz?

A "30 alattiba" bizony nagyon sok minden belefér. 🤔

Szóval eléggé rejtélyes a megfogalmazásod. :)

A legutóbbi szexuális partnered pontosan hány éves volt?

okt. 27. 04:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!