Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nagy probléma hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy probléma hogy fiatal srácokkal randizok?

Figyelt kérdés

43 éves vagyok de jellemzően 30 alattiakkal szoktam találkozni, nagyon jól működnek az ágyban, ráadásul én nem akarok összeköltözni senkivel.

Saját lakásom van, ide még nem hoztam senkit.

A szüleim zargatnak hogy mikor lesz férjem, meg gyerekem. Hogyan értessem meg velük hogy nem akarok?

okt. 26. 01:47
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem vágysz férjre meg gyerekre, akkor teljesen jól csinálod. Élvezd az életet, ennyi. Ez max. korodbeli férfiak egoját zavarja, azon kívül az égegyadta világon senkit.
okt. 26. 08:00
 12/50 anonim ***** válasza:
0%
Azt csinálsz, amit akarsz.
okt. 26. 08:00
 13/50 A kérdező kommentje:

Nemhogy a korombeli férfiakat zavarja, hanem az idősebbeket is.

Rám is van szállva egy 54 éves a munkahelyemen és nem érti hogy NEM.

okt. 26. 09:32
 14/50 anonim ***** válasza:
53%
Hát ha neked megfelel, hogy szexkapcsolatokban vagy akkor oké. Az 54 éves rázd le durván, vagy menj el a HR-re zaklatás miatt.
okt. 26. 10:54
 15/50 anonim ***** válasza:
16%
#13 jáj de fennhordod az orrod aranyom, na most miért nem fér bele még egy laza pipa a többi mellett.
okt. 26. 11:05
 16/50 anonim ***** válasza:
29%
Tényleg randiztok, vagy csak ágyba bújtok? Mert azért ha csak a dugengyusz megy azt nem nevezném randizásnak. Ezzel nem azt állítom, hogy hagyd abba ha neked ez megfelel, de azért 43 évesen nem itt kéne tartani. Mégha veled egyidősek is lennének akkor sem. Egyértelműen nem kell párkapcsolatban lenned, házasodni ha nem akarsz. De cserélgetni a szexpartnereket, csak náluk kefélni és csak kefélni szerintem nagyon szomorú.
okt. 26. 11:19
 17/50 A kérdező kommentje:

15.

Azért nem fér bele mert nem az esetem.

A pasik sem akarnak nekik nem tetsző nőkkel találkozgatni, akiktől undorodnak.

okt. 26. 12:16
 18/50 anonim ***** válasza:
16%

Én harmincas nő vagyok és engem zavar. Nem barátkoznék veled, mert valami komoly bajod van. Ha férfi lennél ugyanígy beteges lenne.. talán próbálj párhuzamot vonni és a saját érdekesben járj terápiára.

Miért vagy megrekedve ezen a vonalon és hány éve?

okt. 26. 13:18
 19/50 anonim ***** válasza:
44%
#16 vagyok és lepontozhatok megint, de abnormális amit csinál a kérdező. Csak szex amit randizásnak nevez eléggé gáz. Egy MILF akin praxolnak a fiatal kanok. Már nagy dicsőség. Váltogatják őt mint a zoknit. Fúj.
okt. 26. 14:07
 20/50 anonim ***** válasza:
*marhára
okt. 26. 14:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!