Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagy probléma hogy fiatal srácokkal randizok?
43 éves vagyok de jellemzően 30 alattiakkal szoktam találkozni, nagyon jól működnek az ágyban, ráadásul én nem akarok összeköltözni senkivel.
Saját lakásom van, ide még nem hoztam senkit.
A szüleim zargatnak hogy mikor lesz férjem, meg gyerekem. Hogyan értessem meg velük hogy nem akarok?
Az első kérdésedre a válasz: szerintem abszolút nem gáz. Van ilyen. Ez a te döntésed, hogy nem akarsz megállapodni senkivel, a fiatalabb srácokon sincs rajta a nyomás, hogy azonnal családalapításon gondolkodjanak, szerintem akkor így pont jó.
A szüleidnek meg nem kell mindenről beszámolni. Fogd arra, hogy egyszerűen nincs szerencséd a korosztályod béli férfiakkal mert vagy nősek már vagy elváltak és gyerek van. Részben igazat mondasz, nem kell tudniuk, hogy annyira nem szakadsz meg, hogy a saját korosztályoddal randiz.
Az a gáz,hogy srácoknak hívod őket. Ilyen korban már senki nem srác.
A szüleid pedig sosem fogják megérteni ezt és mindig piszkálni fognak sajnos.
Jaja, szánalmas és beteg, kezeltesd magad.
Egyébként sok 30 alatti akar megállapodni, csak nem negyvenessel..
Kinek lenne ez probléma?
Férjhez menni nem akarsz, gondolom, gyerek sem kell.
Majd ha 50 évesen rájössz, hogy jobb lett volna családot alapítani, akkor lehet ez probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!