Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nagy probléma hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy probléma hogy fiatal srácokkal randizok?

Figyelt kérdés

43 éves vagyok de jellemzően 30 alattiakkal szoktam találkozni, nagyon jól működnek az ágyban, ráadásul én nem akarok összeköltözni senkivel.

Saját lakásom van, ide még nem hoztam senkit.

A szüleim zargatnak hogy mikor lesz férjem, meg gyerekem. Hogyan értessem meg velük hogy nem akarok?

okt. 26. 01:47
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
66%

10 évvel fiatalabb vagyok, és eléggé irigyellek, hogy neked erre van lehetőséged. Én is ezt tenném, csak nincs rám kereslet.

Amúgy a szülőknek nem nagyon kell annál többet mondani, hogy nem akarsz. Esetleg egy alkalommal, ha épp van hozzá türelmed, levezetheted nekik (vagy bárkinek, aki ezzel jön), hogy egy nőnek miért és mekkora szívás ez a komoly kapcsolat-összeköltözés-házasság-gyerek kör, és hogy emiatt nem.

okt. 26. 15:10
 22/50 anonim ***** válasza:
75%

Én is fiatalabbakkal kavarok mostanában, és igazából élvezem, mert a komoly elköteleződéstől nagyon félek, egyszerűen én nem akarom feladni a szabadságomat, a nyugalmamat, hogy azt csinálhatok, amit akarok, nekem így komfortos. De néha meg jól esik egy kis intimitás, programok, ilyesmi.

Szerintem abszolút az a beteges, ha valaki azt gondolja, hogy mindenkinek egyformán kell gondolkodnia és élnie. Szerintem kifejezetten jó dolog, hogy mi legalább tudjuk, mire vágyunk, és nem erőltetjük bele magunkat olyan kapcsolatokba, ami csak szenvedés lenne mindkét félnek.

okt. 26. 15:48
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Azzal egyáltalán nincs gond, hogy valaki párkapcsolatot nem szeretne bármilyen okból kifolyólag, DE az már baj, hogy cserélgeti a szexpartnereket mint a mindennapos alsóneműt. Az érthető, hogy alábbhagy a vonzalom és váltanak, de ha arról van szó, hogy már túl van pl. 10-30 férfin szerintem nem jó út. Ki lehet égni a szexkapcsolatokban is és nemcsak akkor ha a férfiak egyébként önzőek, udvariatlanok. Folyamatosan csak szexben részt venni még olyankor is ha történik közös program, beszélgetés egyszerűen nem fogja őt hosszú távon lelkileg kielégíteni. DE nyilvánvalóan a kérdező majd eldönti mit szeretne.
okt. 26. 16:18
 24/50 anonim ***** válasza:
49%
22 persze,mindenkinek kell az intimitás,érzelmek,hogy emberszámba vegyék,a szűz férfiaknak is
okt. 26. 16:19
 25/50 anonim ***** válasza:

#23 ez szerinted van így.

Más szerint meg más van.

okt. 26. 16:40
 26/50 anonim ***** válasza:
50%
Nem szerintem, hanem bizonyított, hogy a sok kufirc egyre több egyénnel kiégést eredményez(het)! Azt is hozzá kell tenni, hogy bármilyen nemi betegség veszélyének ki vannak téve ha felelőtlenül áll hozzá valamelyik fél, még csók útján is! Sőt a terhesség kockázata is fenáll ha még menstruál a kérdező. Úgyhogy kb. mindennek ki van téve, DE mint megjegyeztem ez a kérdező élete, majd elválik a jövőben, hogy megérte-e a szexkapcsolatok sokasága neki.
okt. 26. 16:48
 27/50 anonim ***** válasza:
55%

Ha ezt férfi írta volna, már veregetnék a vállát, hogy mennyire bika, és természetesnek tartanák.

Ha az az, és mások szerint normális, akkor fordítsuk csak meg!

Ha a férfi megteheti, te is simán.

Jó szórakozást hozzá, legalább annyit, mint nekik a fiatal csajokhoz. Azokhoz, akik 40-50- esként fiatal, 20- as csajokat döngetnek.

Élvezd az életed, ahogy a férfi tenné, és teszi is.

Hiszen nincs kettős mérce. Ugyebár, kedves válaszolók?

okt. 26. 17:05
 28/50 anonim ***** válasza:
Ha férfi írta volna ki minden hímringyó. ak le lenne hordva kezdjük ezzel. Másrészt senki nem írta a kérdezőre, hogy egy ringyó.
okt. 26. 17:09
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha férfi ki meri írni 40-50 évesen, hogy megdöngetné a 20-30 éves nőket nemhogy hímribizli hanem mindenfajta pedofil, perverz, erőszakos állat, aki manipulálja az ártatlan, gyenge nőket bár csak kérdést írt ki. Csakhogy tényeket közöljünk és ne hazugságokat!
okt. 26. 17:15
 30/50 anonim ***** válasza:

Pontosan.

A "Felnőtt párkapcsolatok" rovatot nagyrészt nők látogatják, akik nagyon elfogultak a saját nemükkel.

Ha a kérdést egy 40-es pasi írta volna ki, aki huszonéves nőkkel szexelget, akkor ezerrel menne a kritika.

Sőt, ismerve az ittenieket, hogy miket írogatnak: még azzal is megvádolnák, hogy lehet pedofil, hogy olyan fiatal lányok kellenek neki, és nem vele egykorú 40-es nők.

Szal csak azért megy most a bevédés, mert nő a Kérdező. Ennyi az egész.

okt. 26. 17:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!