Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nagy probléma hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy probléma hogy fiatal srácokkal randizok?

Figyelt kérdés

43 éves vagyok de jellemzően 30 alattiakkal szoktam találkozni, nagyon jól működnek az ágyban, ráadásul én nem akarok összeköltözni senkivel.

Saját lakásom van, ide még nem hoztam senkit.

A szüleim zargatnak hogy mikor lesz férjem, meg gyerekem. Hogyan értessem meg velük hogy nem akarok?

okt. 26. 01:47
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
27 akkor én nem vagyok férfi,nem döngetek fiatal nőket,se senkit
okt. 26. 17:17
 32/50 anonim ***** válasza:

Megjegyzés:

Eredetileg a #28-as kommentre akartam reagálni, a #29-es komment nem volt még meg, amikor elkezdtem írni a válaszomat.

#30 voltam

okt. 26. 17:19
 33/50 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok vele. És egyébként ha a férfi befolyásolja a nőt azért mert fiatalabb akkor a kérdező ugyanazt csinálja. Leírta ő maga, hogy hozzá dugni nem mennek, csak a férfiakhoz jár mint egy hivatásos. Le merem fogadni, hogy a "randikon" mindent a pasik állnak és ő cserébe a testét nyújtja. Tehát érdekből fekszik le velük és nyilvánvalóan a privátszféra tabu.

okt. 26. 17:21
 34/50 anonim ***** válasza:
33 nem mindenki akar gyárba dolgozni
okt. 26. 17:25
 35/50 anonim ***** válasza:
Érthető, csak akkor álljanak a válaszolók egyformán a két nemhez és ne kamuzzanak mert millió kérdés alatt azt írják, hogy a férfiak kihasználják a gyenge nőket és a nők az áldozatok, itt meg elő van adva, hogy teljesen rendben van sokkal fiatalabb fiúkkal szexelni, de még arra se képes, hogy nála is sor kerüljön rá, vagy, hogy állja a "randit" a kérdező. Ha az a vélemény az igazság, hogy a férfiak gonoszak fordított helyzetben akkor a kérdező is kihasználja a testi addotságait érdekből. Tárgyként kezeli őket és az egyáltalán nem fair.
okt. 26. 17:30
 36/50 anonim ***** válasza:
0%

"Le merem fogadni, hogy a "randikon" mindent a pasik állnak és ő cserébe a testét nyújtja."

Most erről az jutott eszembe, hogy beszélgetek a neten egy ázsiai nővel (külföldi, tehát angol nyelven folyik a táralgás).

Nagyon érdekesen közelíti meg a kapcsolatot.

Ő ugyanis arról értekezett, hogy ha férjhez megy, akkor szexben maximálisan a férje rendelkezesére áll, még fáradtan is benne van, és, ahogy ő fogalmazott "jó munkát fog végezni". Még a külsejére is ügyel, hogy mindig vonzó és kívánatos legyen, ami totálisan ellentmond a nyugati nők mentalitásának, akik azt várják el, hogy ha felmegy rájuk egy kis plusz kiló, a férj akkor is szeresse őket.

De - mondja a csajszi - cserébe ezt, és ezt várja el.

Szóval tulajdonképpen a házasság az ő gondolkodásában egy üzlet.

De legalább igazságos üzlet. Ő nem fog hisztizni, meg semmi ilyen, tartja a szabályokat.

Ha egyszer Ázsiában járok - tervezek oda menni - lehet randizok vele. 😅

okt. 26. 17:31
 37/50 anonim ***** válasza:
55%
36 hogy lehet randizni egy prostival?
okt. 26. 17:37
 38/50 anonim ***** válasza:
48%

Nem tekintem prostinak őt. Amit elmondott, csak a házasságra vonatkozik.

Őt nagyon szigorúan nevelték, szóval nem fekszik össze akárkivel. Nincs vacsi után szex a jóképű sráccal, meg ilyenek.

A kínálata csak arra vonatkozik, akihez majd férjhez megy. Egyébként elég konzervatív. Érdekesnek tartom.

De, csak érdekességként említettem ezt az esetet.

okt. 26. 17:44
 39/50 anonim ***** válasza:
39%
Kinálat?férjhez?itt nincs szó érzelmekről
okt. 26. 18:08
 40/50 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem is van ára amit ezért fizetni kell. Mert jó eséllyel, ha akar majd egy rendes kapcsolatot, akkor bejöhet, hogy nehezebb lesz találni, mert a pasi nem fogadja el ezt az összevissza szexelést, vagy hazudni kell az meg megint szomorú. De lehet ő soha nem akar rendes kapcsolatot. Vagy talál egy másik hasonló valakit, vagy nyitott kapcsolatot.

Mindenesetre azt érzem, hogy itt többen nem ilyen praktikus irányból nézik, hanem morálisan. És a kettő az más.

okt. 26. 18:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!