Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nő illik hozzám? Mi a "szintem"?
Próbálok adni magamról egy lehetőség szerint objektív (és unalmas) leírást.
35 éves férfi vagyok. Magas, jól öltözött, vékony alkat, átlagos arc (neveztek már cukinak és jóképűnek, de reálisan nézve max. átlag lehetek). Őszülök, ezért rendszeresen idősebbnek néznek a koromnál.
Okos, intelligens vagyok, mérnöki területen dolgozok.
Introvertált vagyok, nem szeretem a nagyobb társaságot, de a hozzám közel állókkal bárhová, bármilyen programra szívesen megyek. Sok dolog érdekel, de nyilván a műszaki vonal áll hozzám a legközelebb. Szeretek túrázni, kirándulni, biciklizni, múzeumok, városnézés, utazás, mozi, színház, kávézók, otthon főzőcskézés, stb.
Értek a férfi dolgokhoz, barkácsoláshoz.
Önálló vagyok, nem szorulok rá igazánól senki támogatására, de nyilván elvárnám, hogy egy párkapcsolatban a kölcsönösség oda-vissza működjön.
Magamra és környezetemre igényes vagyok. Nem dohányzok, más cuccot sem szívok.
Jelenleg Budán élek egyedül egy albérletben. Kocsim van.
A jövőben szeretnék családot, gyereket, de rövid távon egy párkapcsolat a cél.
Ha ismerősöket kérdeznél, azt mondanák rólam, hogy egy tök normális, rendes, megbizható, okos srác vagyok, aki kicsit ugyan fura, érdekes a humora, de nincs vele gond.
Röviden ennyi.
Kérdés:
A realitások talaján maradva milyen nő volna hozzám való? Milyennek képzeled a hozzám illő nőt?
(kor, testalkat, személyiség, családi állapot, stb...)
Hol és hogy volna a legjobb esélyem megtalálni egy ilyen nőt?
Az a szinted, akiknek bejössz. Ennyi.
Logikus módon a kapcsolathoz (szexhez is) ketten kelletek. Tehát mérd fel, hogy kiknek jössz be, kivel kölcsönös az érdeklődés, aztán ha rohadt nagy mákod van, akkor lesz miből válogatni. Esélyes, hogy egy-két nő lesz csak, vagy egy se.
De te hiába érzed azt, hogy Lutz Gizi pont a te szinted, hiába szólítod le, ha Gizike pl a kigyúrt rosszfiúkra bukik. Vagy az apja korú pocakosakra. Vagy leszbikus. Az életben nem lesz semmi belőle.
Ha csupa olyan nő tart téged vonzónak, vagy legalább is adna esélyt, aki neked egyáltalán nem tetszik, akkor igen, túl magasak az igényeid.
Azt pedig vegye már tudomásul mindenki, hogy ha te nem vagy álompasi, akkor igenis nehéz ismerkedni. Nem egyszerű találni egy valakit sem.
Legalább becsülnétek meg, mikor sikerült... !
"Ha ismerősöket kérdeznél, azt mondanák rólam, hogy egy tök normális, rendes, megbizható, okos srác vagyok, aki kicsit ugyan fura, érdekes a humora, de nincs vele gond."
És ha a barátaidat kérdeznénk, akik jobban ismernek? Mert nekem egyetlen olyan barátnőm sincs, akinek ne lenne rossz tulajdonsága. Nekem sincs. Szerintem senkinek sincs.
#9 értem, hogy csak egy kifejezés, de akkor is hülyeség, meg életszerűtlen is.
Nyilván elképzelhető, hogy soha nem fogsz valamelyik királyi ház tagjával összejönni, meg egy gettóban fetrengő szerencsétlennel sem, mert egyik sem a te "szinted", de ha felnőttként tényleg itt tartasz, hogy képtelen vagy belőni, mit akarsz, az azért eléggé gáz...
3 olyan ember van, aki alaposan ismer. Aból kettővel lehet mély beszélgetéseket folytatni.
Egyikük kritikus mindenkivel szemben, de mivel kedvel, nem nagyon mondana rólam rosszat.
Másikukkal nagyon közeli barátok lettünk az utóbbi időben, ráadásul az illető lány. Szerinte pl. magasak az elvárásaim, amiért kizárok embereket az ismerkedésből. Mondjuk ő meg pont az ellenkezője, tök kretén emberekkel is összeállt. Más részről állítólag vannak bizonyos idegesitő szokásaim, amiket állítólag rajta kívülnem sokan tolerálnának. Mondjuk az is igaz, hogy mások előtt nem merek full kretén módjára viselkedni, csak előtte. 🤣
Ha 35 éves vagy és még soha nem volt senkid, akkor ott valamilyen komoly szociális gebasz van amit ez alapján nem lehet beazonosítani.
Normál esetben ilyen idős korodra ha hosszabb párkapcsolat nem is, de legalább randizgatás szintig normál esetben több nővel is eljut egy "tök rendes srác" - ez nem tudom mit takar, számomra amúgy az a jelző amit arra mondunk akivel el lehet lenni, de semmi férfias nincs benne és a legkevésbé sem vonzó, nem lehet rá férfiként tekinteni.
Nincs baráti társaságom, és igény sem nagyon van rá. Tinderhez pedig nem vagyok elég jóképű és fotogén.
#18 Pont volt egy lehetőségem egy ilyennel találkozni. Magyartanár létére nem volt hajlandó kommunikálni. Soha nem mondtam még le lebeszélt randit, de itt muszáj volt. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!