Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nő illik hozzám? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nő illik hozzám? Mi a "szintem"?

Figyelt kérdés

Próbálok adni magamról egy lehetőség szerint objektív (és unalmas) leírást.

35 éves férfi vagyok. Magas, jól öltözött, vékony alkat, átlagos arc (neveztek már cukinak és jóképűnek, de reálisan nézve max. átlag lehetek). Őszülök, ezért rendszeresen idősebbnek néznek a koromnál.

Okos, intelligens vagyok, mérnöki területen dolgozok.

Introvertált vagyok, nem szeretem a nagyobb társaságot, de a hozzám közel állókkal bárhová, bármilyen programra szívesen megyek. Sok dolog érdekel, de nyilván a műszaki vonal áll hozzám a legközelebb. Szeretek túrázni, kirándulni, biciklizni, múzeumok, városnézés, utazás, mozi, színház, kávézók, otthon főzőcskézés, stb.

Értek a férfi dolgokhoz, barkácsoláshoz.

Önálló vagyok, nem szorulok rá igazánól senki támogatására, de nyilván elvárnám, hogy egy párkapcsolatban a kölcsönösség oda-vissza működjön.

Magamra és környezetemre igényes vagyok. Nem dohányzok, más cuccot sem szívok.

Jelenleg Budán élek egyedül egy albérletben. Kocsim van.

A jövőben szeretnék családot, gyereket, de rövid távon egy párkapcsolat a cél.

Ha ismerősöket kérdeznél, azt mondanák rólam, hogy egy tök normális, rendes, megbizható, okos srác vagyok, aki kicsit ugyan fura, érdekes a humora, de nincs vele gond.

Röviden ennyi.

Kérdés:

A realitások talaján maradva milyen nő volna hozzám való? Milyennek képzeled a hozzám illő nőt?

(kor, testalkat, személyiség, családi állapot, stb...)

Hol és hogy volna a legjobb esélyem megtalálni egy ilyen nőt?

okt. 20. 21:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
11%
Érdekes humor? Instant redflag.
okt. 20. 21:17
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Kérdésre válaszolva, egy vékony, 35 éves, őszülő, fura de okos nő a szinted.
okt. 20. 21:18
 3/21 anonim ***** válasza:
52%
Menj talán ki a való világba,és igazoltasd ezeket a tulajdonságaidat. Akkor minden rendben lesz.
okt. 20. 21:28
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Eddig haragudtam a szintezőkre, de igazából mostmár eljutottam oda, hogy megértem őket. Nekem is vannak ilyen érdekes dolgaim, amik bár indokolatlanok, élvezem őket.
okt. 20. 21:43
 5/21 anonim ***** válasza:
72%
Hát eddig milyen nőkkel voltál? Na az a szinted 🤷🏻‍♀️.
okt. 20. 21:46
 6/21 anonim ***** válasza:
46%
Ha neked ezt itt kell megkérdezned, akkor senki nem való hozzád.
okt. 20. 21:48
 7/21 anonim ***** válasza:
89%

Miért a szintekkel foglalkozol? Azok nem léteznek, csak az incel fantáziavilágban.

Járj nyitott szemmel és ha találsz egy szimpatikus és számodra vonzó nőt, akár a neten, akár az életben, próbálj közelebb kerülni hozzá. Akivel kölcsönösen 10/10-esek vagytok egymásnak, és akkor tökmindegy, hogy mások szerint "hányasok" vagytok.

Az önismeret lényege, hogy tisztázd magadban, neked mire van szükséged egy kapcsolatban, és hogy te mennyit tudsz/akarsz abba beleadni. Ez kell hozzá. Nem az, hogy egy számot írsz a homlokodra, ami senkit nem érdekel.

okt. 20. 21:53
 8/21 A kérdező kommentje:

#5-6

Nagyon nehezen megy nekem a társkeresés. Azon gondolkozom, hogy talán túl magasak az elvárásaim és lejjebb kéne adnom belőlük. Megpróbálni valaki olyannal, aki nem igazán jön be, hátha idővel kialakul a dolog.

Ezért tettem fel a kérdést.

okt. 20. 21:56
 9/21 A kérdező kommentje:

#4, 7

Kérlek ne akadjatok fel ezen a szón. Ez csak egy nyomorult kifejezés, az Isten szerelmére!

okt. 20. 21:57
 10/21 anonim ***** válasza:
66%

Hát azért vannak itt kérdőjelek. Pl mit jelent a fura, mit jelent az érdekes humor, a vékony testalkat azt jelenti e hogy nulla izomzat van rajtad, illetve feltűnően semmi negatívat nem írtál pedig mindenkinek van negatív tulajdonsaga is.

És hát az elvarasaidrol se írtál.

okt. 20. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!