Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak kb. hány éves kortól kezdve nem illik már érdeklődni 18-25 éves nők iránt?
Figyelt kérdés
júl. 24. 20:04
1/13 anonim válasza:
Egy 40+ pasitól azért már érdekes, ha egy gimis, éppen egyetemista korú lánnyal kezd, aki tulajdonképp a lánya lehetne, ha időben kezd szaporodni.
Szerintem nincs "illik", "nem illik" ebben a kérdéskörben, de több tíz év korkülönbség azért felvet kérdéseket szerintem.
2/13 anonim válasza:
EZ nem kortól hanem pénztárcától függ.
6/13 anonim válasza:
Amikor már kezd apja korabelivé válni. Amikor már a korkülönbség 16 év vagy több.
8/13 anonim válasza:
Szerinted foglalkozik ezzel bárki is?
Maximum azzal szoktak, hogy legyen legalább 20.
De senki nem törődik ilyennel ha összejön egy 20 éves összejön. Millió ilyen eset van, ezt mindenki tudja.
9/13 anonim válasza:
Sokan féltékenyek és dühösek arra, ha egy mondjuk 37 éves egy 25 éves nővel van együtt.
Mert úgymond elvette őt a 25 éves srácoktól.
De tele van a világ ilyenekkel ja.
Én speciel úgy vagyok ezzel, hogy legyen túl a tanulmányain, fősuli egyetem vagy tanfolyamok
---ez kb úgy 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!