Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 1 hónapja nem beszélünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 hónapja nem beszélünk sértődés miatt akkor bukta már ez?

Figyelt kérdés

okt. 15. 22:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%
Ha szeretsz valakit, és nem tudod, hogy megsértetted, nem kérdezed meg, hogy mi a baj? Nem aggódsz? Egyből leírod, mint „elmebeteg”? A csend miatt? Egy olyan embert, aki fontos neked? Ezerszer inkább legyen csendben, mint hogy így sértegesse a másikat. Kérdező, ha azt gondolja, hogy egy paraszt vagy, ha nem keresed miután megbántott, akkor tényleg ne is keresd. Add másnak a szereteted, olyannak, aki viszonozni is tudja.
okt. 16. 23:03
 22/30 anonim ***** válasza:
36%

#21 Leírom lassabban, hátha most sikerül eljutni az agyadig, hogy mit írt a kérdező.

A kérdező azt írta, hogy a másik megsértődött azon, hogy ő nem hajlandó vele szóbaállni.

MAGYARUL!Figyelj, lefordítom, mert látom az agyadig nem jut el: lett volna rá lehetőség, hogy beszéljenek, DE! A KÉRDEZŐ ettől elzárkózott, mert nem hajlandó beszélni azzal az emberrel.

Ezek után hogyan és miért keresné a másik?

Ha veled valaki nem hajlandó beszélni, akkor te zaklatni szoktad?

Azt meg honnan veszed, hogy a másik tudja, hogy megsértette a kérdezőt.A kérdező sem tudja, hiszen nem hajlandó beszélni a másik emberrel.

A csenddel verés az egyébként még pszichológusok szerint is egy nárcisztikus manipulációs technika, az érzelmi bántalmazás egyik formája.

okt. 16. 23:08
 23/30 anonim ***** válasza:
52%
#21 Hogy sértegesse a másikat?Azt sem tudod mi történt.
okt. 16. 23:08
 24/30 anonim ***** válasza:
53%
Hát, ha valaki így beszél emberekről, mint a #12,13,18,19,22-es hozzászólásokban, ahol konkrétan még a fórumozóknak is nekimegy, ott sejthető, hogy azzal valami hasonló történt, tehát otthagyták. Mondjuk nem csodálom ilyen stílussal.
okt. 16. 23:19
 25/30 anonim ***** válasza:
70%
"honnan a búbánatos f*szból tudná meg a másik, hogy a kérdezőnek mi baja van" Például megkérdezi? Már persze, ha fontos neki és nem úgy van vele, hogy ha valaki csendben van, az elmebeteg.
okt. 16. 23:32
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy van olyan helyzet, amikor annyira rosszul esik valami, pláne, ha egy olyan embertől jön, akitől nem számítottunk rá, hogy egy kicsit visszavonulunk. És igen, pont azért, mert fontos nekünk az az ember, aki megbántott, nem kezdünk rá sarat dobálni, nem megyünk neki, nem szidjuk mások előtt sem. Van olyan is, hogy annyira fáj, hogy nem is tudunk reagálni, csendben maradunk. És ha ilyenkor azt látjuk, hogy a másikat cseppet sem érdekeljük, vagy még le is elmebetegez, az még inkább patthelyzet, mert ezzel ő is olyan jelet ad, hogy nem akar velünk kommunikálni, vagy hogy neki nem is jelentettünk annyit, mint ő nekünk.
okt. 17. 00:01
 27/30 A kérdező kommentje:
Tudja h megbantott, en szakitottam vele e miatt. Annyit nem mondott h beszeljuk meg vagy h sajnalja. Ez bant a legjobban. En ugy gondolom h mivel engem bantottak meg nem kis dologgal igy nem nekem kellene puncsolnom. O bantott meg, es ismer mondom csak annyit mondhatott volna h neharagudj. Szerintem itt tenyleg nem nekem kellene
okt. 17. 05:15
 28/30 anonim ***** válasza:
66%

Na és mivel bántott meg? Mert ezen múlna minden, hogy valóban bántás, vagy esetleg tipikusan az a helyzet hogy a háború úgy kezdődött hogy a másik fél visszaütött. Mert az ilyen esetben se szoktak visszaírni, ha még a másik fél provokálta őket, és neki áll feljebb. De ugyanez igaz lehet rád is, ő provokált téged és nem kér bocsánatot. Mindkettő gáz. Mi ezt így nem tudjuk eldönteni, amíg nem mondod el mivel bántott meg. Onnét csak szimpátia alapon dönthet mindenki, hogy melyik fél mit tehetett és miért hibás.

Szóval egész konkrétan mi is történt? Mivel bántott meg téged?

okt. 17. 08:27
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne mentegessük azt, aki visszaüt. Ha megbántok valakit és tudom, hogy megbántottam, akkor bocsánatot kérek, mert én a saját tetteimért vagyok felelős. És itt jön képbe, hogy van, aki nem üt vissza, kihátrál. Az éjjeli fórumozó véleménye megdöbbentett, mert pl ha valami tragédia történik stb akkor is eltűnhet egy időre hirtelen egy ember és az, hogy van, aki ilyenkor egyből elmebetegnek, meg parasztnak titulálja, ráadásul olyan valaki, akivel jóban voltak, hát ez ijesztő. (Egyébként pont nem a nárcisztikusra jellemző, hogy csendben marad fájdalmában.)
okt. 17. 09:30
 30/30 A kérdező kommentje:

Hat igen en kihatraltam. Nem buntetesbol nem beszelek vele csupan azert mert nem latom ertelmet amig igy viselkedik es bocsanatot se ker.

Rajta meg azt latom h vagy leszarja es azert nem mondott akkor se semmit meg azota se vagy még neki all feljebb es en dogoljek meg

okt. 17. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!