Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 1 hónapja nem beszélünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 hónapja nem beszélünk sértődés miatt akkor bukta már ez?

Figyelt kérdés

okt. 15. 22:10
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

9 es na ez az h az en exem is olyan h ő magátol sose. Ez mitől lehet?

En elégeltem meg. Ő bántott meg en azért sértődtem meg, de úgy látom ő is megsértődött csak ő azért h nem beszélek vele. De itt ő volt a hibás.

Én részemről nem fogom keresni mert nem nekem kell megalázkodni, ő meg nem fog mert büszke, csak kiváncsi lennék x idő után is tartja a büszkeségét vagy rájön magátol h itt nem neki kellene megsértődni

okt. 16. 15:58
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

Akkor így jártál.Esz a fene magadban, ahelyett, hogy lépnél valamit.Így megy el szépen az emberek mellett az élet.

Ezek szerint te jobban érzed így magad, mint amennyire a másik ember fontos neked.

Akkor kár róla kérdést kiírni.

okt. 16. 21:00
 13/30 anonim ***** válasza:
45%

Ő egyáltalán tudja, hogy te megsértődtél?

Most a másik ember lehet csak annyit vesz észre, hogy egy paraszt vagy, aki egyik napról a másikra ignorálja a létezését.

Ha így volt, ilyet normális ember nem csinál és nem is kell rajta csodálkozni, ha másik nem keres.

Hanem meg kell mondani neki egyből, hogy xy dologgal nagyon megsértettél, oldjuk meg, ha fontos vagyok neked.

okt. 16. 21:03
 14/30 anonim ***** válasza:
ha a másik*
okt. 16. 21:04
 15/30 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ, hogy mi történt. Én elvárnám, hogy a bántó fél nyisson. Az ember egy idő után nem hagyja, hogy lábtörlőnek használják.

13-as: Nem elég, hogy valami bunkó tahó megsérti vagy megalázza, amire behúzza fülét-farkát, még ő menjen oda pitizni? Majd még szégyellje is magát, amiért nem hagyja, hogy újra belerúgjon.

okt. 16. 21:16
 16/30 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg egy normális ember olyat nem csinál, hogy megbánt valakit és utána csak azért sem kér bocsánatot. Ha meg nem tudja, hogy megbántotta, de feltűnik neki, hogy „eltűnt”, akkor megkérdezi aggódva, hogy mi történt. Ha neki nem fontos az illető, akkor a másik is minek keresse. Egy olyan helyzetben, amikor nem tudom mi történt egy barátommal/ismerősömmel és nem értem miért marad el, biztos, hogy aggódnék és ha csak egy kicsit is fontos lenne nekem, érdeklődnék, és eszembe se jutna olyan degradálóan beszélni róla, hogy akkor egy paraszt és ne csodálkozzon, ha nem keresem.
okt. 16. 21:30
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

„oldjuk meg, ha fontos vagyok neked”

Már tudja, hogy nem fontos neki, hiszen egyrészt megbántotta, másrészt tojik magasról a hiányára. Maximum azt mondhatná neki, hogy „oldjuk meg, mert fontos vagy nekem”, de ilyet meg van-e értelme egy olyan embernek mondani, akinek te láthatóan nem számítasz. Itt jön képbe, amit a kérdező is ír, hogy nem akar megalázkodni, meg hát nem olyan jó érzés szembesülni azzal, hogy valakinek, aki számunkra nagyon fontos volt, mi messze nem jelentettünk annyit. Kifejezetten bénító érzés.

okt. 16. 22:27
 18/30 anonim ***** válasza:
23%

#15 Honnan veszed, hogy bunkó és tahó aki megsértette?Azért, mert a kérdező azt írta, hogy megsértődött?Nem kell ám ahhoz bunkónak és tahónak lenni, hogy valakit halálra sérts.

Akaratlanul is meg lehet bántani valakit.Azzal is meg lehet sérteni valakit, hogy mondjuk tök normálisan mondasz neki valami igaz dolgot, ami az ő egójának nem tetszik.Esetleg túlreagál a sértődött fél mert rossz napja van?

Erre nem az a megoldás, hogy csenddel versz valakit, mint egy elmebeteg.

Ha meg tényleg akkora lenne a sértés, ugyan minek várná szerinted, hogy keresse fel a másik?Ha olyan megbocsáthatatlan dolgot tett volna, akkor nem várna rá a kérdező.De vár rá.Itt rágja a körmét mikor keresi.

okt. 16. 22:54
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
#16 Olvasd már el mit írt a kérdező.Azt írja, a másik fél megsértődött szerinte azon, hogy ő nem hajlandó vele szóbaállni.Akkor áruld már el, honnan a búbánatos f*szból tudná meg a másik, hogy a kérdezőnek mi baja van?Ha valaki nem hajlandó veled szóbaállni, akkor te elkezded zaklatni, vagy mi?Hát pont ez a nem normális gondolatmenet és viselkedés, amit te taglalsz.
okt. 16. 22:57
 20/30 anonim ***** válasza:

"Én részemről nem fogom keresni mert nem nekem kell megalázkodni, ő meg nem fog mert büszke"

Ez vágod, hogy ugyanaz? Egyikőtök sem akar megalázkodni, mert mindkettőtök büszke.

okt. 16. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!