Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem azért sértődött meg, mert tetszem neki?
Kolleganőmmel beszéltünk egy (szerintem legalábbis) semleges témáról, és valahogy szóba került a magány, az emberi kapcsolatok stb. majd viccesen megjegyezte, hogy ő is unatkozik egyedül, és jó lenne ha nem egyedül lenne otthon esténként, majd rám nézett. Mondtam neki, hogy nem vagy nekem való lány. Majd otthagyott, és azóta ha köszönök neki, akkor csak rám néz hosszasan, de nem mosolyog, és nem is köszön vissza, ráadásul a barátnője is rám írt facebookon, hogy miért sirattad meg szegény lányt? O.O
Én ebből AKKOR azt szűrtem le, hogy szimplán azon sértődött meg, mert nem tartom jó csajnak, de lehet, hogy tetszem neki? Ez így nekem nem jó, mert nem tudom a dolgaimat normálisan csinálni, mert mindig eszembe jut, akárhányszor találkozom vele, és bennem van egy ilyen rossz érzés, hogy most akkor megbántottam, vagy vajon melyik opció lehet?
Azért sértődött mert, mert a pofájába vágtad, hogy neked ő nem jó.
Nem az a baj, hogy nem tetszik neked, hanem mert ezt senki sem hallja szívesen. Úgy még rosszabb, ha esetleg tetszettél is neki.
Majd belinkelem a kérdésedet itt azoknak a kérdezőknek, akik azt sérelmezik, hogy miért nem kezdeményeznek a nők, vagy miért nem adnak legalább jeleket, ha egy férfi bejön nekik.
A lényeg szempontjából mindegy, hogy milyen érzései volta irántad. Annyit segítettél neki, hogy ha szimpatikus voltál neki, és többet is el tudott volna képzelni veled, akkor egy ilyen bántó beszólás után könnyebben túlteszi magát ezen.
Nyilván semmi gond azzal, ha ő nem jön be neked, de nagyobb érzelmi intelligenciával is reagálhattál volna.
(Ettől függetlenül én a helyében továbbra is visszaköszönnék a történtek után, és semlegesen viselkednék veled.)
Már nem tudsz mit tenni, legfeljebb bocsánatot kérhetsz a megnyilvánulásodért, ha utólag rossz érzésed van miatta.
Már megmondtam, nem külsőre nem az esetem, hanem a személyisége miatt.
Az lehet, hogy ő azt gondolta, hogy én a külsejét fikáztam ezzel kvázi, de nem.
Teljesen mindegy, hogy a külseje, vagy a személyisége nem jön be.
Rosszul esett neki mint látható, ennyi a lényeg.
Szerintem te sem repdestél volna örömödben, ha fordítva zajlik le a beszélgetés, és a csaj mondja neked, hogy te nem vagy neki való. Akkor sem olyan kellemes, ha amúgy nem akarsz tőle semmit.
Ma végre beszélt velem, de csak annyit mondott először, hogy hagyjam békén, aztán menjek akkor a többi nőhöz, aztán csapjam a szelet nekik ha őt szarba se nézem, mert őt már nem érdekli a dolog.
????
Igazából nem reagáltam rá semmit, lényegében ugyanott vagyunk, ahol eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!