Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos, hogy a párom ezen megsértődött?

Figyelt kérdés

Én nemrég lettem bemutatva a családjának és a napokban szóba került, hogy szimpatikus voltam nekik de amikor a barátom már mutatott képeket rólam, már akkor nagyon aranyosnak talàltak.

Én pedig mondtam, hogy nem mutattam róla képet a családnak.

Erre nagyon megsértődött, nagyon megbántottam ezzel, hogy nem mutattam képet a szüleimnek.

Most ez tényleg ekkora baj?

Nem olyan fényes a kapcsolatunk otthon, mesélni természetesen már meséltem róla, de nem is kérték, hogy mutassak képet, én meg őszintén nem is éreztem szükségét.

A jövő héten egyébként is jön hozzánk, akkor találkoznak élőben.

Őszintén szólva nem értem a problémát, hogy ezen miért kellett kiakadni. Tudnak róla, meg is hívtam hozzánk, csak képet nem láttak még.

De nagyon összevesztünk és most lelkiismeretfurdalásom van, hogy én vagyok a rossz.

Tényleg nem így kellett volna?

20/L

2024. jún. 4. 09:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Én sem értem a problémát. Fura.
2024. jún. 4. 09:51
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon kicsinyes és gyerekes a párod, ha ilyenen képes így megsértődni és veszekedni veled. Semmi rosszat nem csináltál, nyugi.
2024. jún. 4. 09:52
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Bárcsak ez lenne a legnagyobb problémám az életemben, hogy a párom nem mutat képeket rólam!
2024. jún. 4. 10:01
 4/16 anonim ***** válasza:
36%

Most komolyan azzal foglalkozol, hogy jogos-e? Megsértődött, rosszul esik neki. Nem számít, hogy az-e.

Ha gondolod kérj tőle elnézést, vagy engeszteld ki. Ha nem érzed úgy akkor meg inkább legyetek külön.

Ő ezek alapján tovább vitte a komoly szándékok kifejezését és azért haragszik, hogy te szerinte nem azt csináltad.

Lehet úgy érzi szégyelled, nem gondolod vele komolyan, nem szereted annyira.

Viszont ennek van oka, vagy vannak. Ami nem más mint az, hogy eltér a szeretetnyelvetek, tényleg nem szereted őt annyira mint kellene, vagy önbizalomhiányos.

Mindhárom lehetőség eléggé rossz, te döntsd el mit kezdesz a pároddal.

2024. jún. 4. 10:43
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha ilyen pitiáner dologból ekkora ügyet csinál, akkor mi lesz később? Ez a csávó gyenge, mint a nyári harmat.
2024. jún. 4. 10:46
 6/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagy rossz, csak ő a gyerekes. Majd idővel kinővi ezt.

Egyébként hány éves?

2024. jún. 4. 10:53
 7/16 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok a sz@r alak...

#4-es, igen, kissé önbizalomhiànyos, innen fújhat a szél.

#6: 21 éves

2024. jún. 4. 11:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem ez nem lesz hosszú kapcsolat.
2024. jún. 4. 11:37
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Alapból is kellemetlennek tartom, ha valaki képet mutat a párjáról vagy bárkiről, akit nem ismerek. Mit mondjak rá? "Jajj, milyen helyes?" Az félreérthető. Vagy hogy "nekem nem tetszik?" Akkor meg megsértődik az illető.
2024. jún. 4. 11:44
 10/16 anonim ***** válasza:
59%
És ilyeneknek van barátnője 🤡🤡🤡
2024. jún. 4. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!