Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos, hogy a barátom megsértődött azon, hogy nem küldök neki meztelen képet?
Az az igazság, hogy jeleeg távkapcsolatban élünk, volt egy egészségügyi problémám (a mellemen) és kérte, hogy mutassam meg.
Én meg küldtem neki egy képet whatsappon, ahol ugy is lehet küldeni, hogy az ember csak egyszer tudja megnyitni, és ne lehessen képernyőfotót csinálni.
Erre kiverte a balhét, hogy ez őt feldűhiti és kiábrándítja, hogy ennyire nem bízom meg benne, és hogy azt gondolom róla, hogy valaha is felhasználná ezeket a képeket ellenem.
Szerintetek kinek van igaza?
Nekem volt már nagyon rossz tapasztalatom férfiakkal, egyszerűen nem akarom hogy bármilyen ilyen kép terjengjen rolam, még akkor sem, ha a fejem nincs is benne, meg egy privát beszélgetésen belül vagyunk.
Nem vagyunk tinik, en 30 éves vagyok, ő meg 43.
Szerintem neked van igazad.
Amúgy mit akarsz egy nálad 13 évvel idősebb pasastól? Nincs jobb?
Neked van igazad!
Elég kiábrándító, hogy egy 43 éves férfi felfogása ilyen gyerekes... :/
Azt mondja, hogy bizalom nélkül nincs értelme az egész kapcsolatnak.
Meg hogy ez undoritó és felháboritó, hogy egyáltalan ilyesmit feltételeznék róla, meg hogy én mégis milyen embernek képzelem őt?
Teljesen megsértődött, és nem reagál az üzeteimre sem.
De most én ezt sohasem úgy értettem, hogy ne bíznék benne, egyszerűen jobbnak tartom az elővigyázatosságot.
Így próbál érzelmileg manipulálni...
megsértődik, hogy te majd kiengesztelés képpen küldesz neki fotót.
Szerintem semmiképp se küldj neki! Biztos vagyok benne, hogy később felhasználná ellened, ha már most ilyen manipulatív...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!