Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos, hogy a párom ezen megsértődött?

Figyelt kérdés

Én nemrég lettem bemutatva a családjának és a napokban szóba került, hogy szimpatikus voltam nekik de amikor a barátom már mutatott képeket rólam, már akkor nagyon aranyosnak talàltak.

Én pedig mondtam, hogy nem mutattam róla képet a családnak.

Erre nagyon megsértődött, nagyon megbántottam ezzel, hogy nem mutattam képet a szüleimnek.

Most ez tényleg ekkora baj?

Nem olyan fényes a kapcsolatunk otthon, mesélni természetesen már meséltem róla, de nem is kérték, hogy mutassak képet, én meg őszintén nem is éreztem szükségét.

A jövő héten egyébként is jön hozzánk, akkor találkoznak élőben.

Őszintén szólva nem értem a problémát, hogy ezen miért kellett kiakadni. Tudnak róla, meg is hívtam hozzánk, csak képet nem láttak még.

De nagyon összevesztünk és most lelkiismeretfurdalásom van, hogy én vagyok a rossz.

Tényleg nem így kellett volna?

20/L

2024. jún. 4. 09:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mindenkinek van rossz tulajdonsága. Ő önbizalomhiányos.

Igen, vannak rosszabb napok, de kinek nincsenek? Megbeszéljük a problémákat, segítjük a másikat.

Nagyon szeret és jól bánik velem.

Higgyétek el, ez sem túl gyakori.

Legalábbis én kevés ilyen fiúval találkoztam még.

5 hónapja vagyunk együtt, valószínűleg nem mi leszünk egymásnak a nagy ők, de igen, együtt vagyunk.

2024. jún. 4. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem te kaptad fel a vizet ezen a kérdésén?
2024. jún. 5. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miért kellett mondani, hogy te nem mutattál róla képet? Mondhattad volna, biztos téged is szimpatikusnak fognak találni.
2024. jún. 5. 11:51
 14/16 Senior Séf ***** válasza:
42%
A fickó többet gondolt a kapcsolatba, mint amennyit ér.
2024. jún. 5. 15:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Hagyd el a francba ezt a remek embert, a saját érdekedben.
2024. jún. 6. 23:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiányos - na, EZ marha nagy red flag... Volt olyan pasim, egy idő után már mindenért én voltam a szr.

"De ő szeret" - aha. Saját magát meg nem, ezért mindenért én kaptam, és minden hülyeségen megsértődött.

Kellene a francnak még egyszer ilyen idióta, de te még csak húszéves vagy, majd rájössz.

2024. jún. 6. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!