Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos, hogy a párom ezen megsértődött?
Én nemrég lettem bemutatva a családjának és a napokban szóba került, hogy szimpatikus voltam nekik de amikor a barátom már mutatott képeket rólam, már akkor nagyon aranyosnak talàltak.
Én pedig mondtam, hogy nem mutattam róla képet a családnak.
Erre nagyon megsértődött, nagyon megbántottam ezzel, hogy nem mutattam képet a szüleimnek.
Most ez tényleg ekkora baj?
Nem olyan fényes a kapcsolatunk otthon, mesélni természetesen már meséltem róla, de nem is kérték, hogy mutassak képet, én meg őszintén nem is éreztem szükségét.
A jövő héten egyébként is jön hozzánk, akkor találkoznak élőben.
Őszintén szólva nem értem a problémát, hogy ezen miért kellett kiakadni. Tudnak róla, meg is hívtam hozzánk, csak képet nem láttak még.
De nagyon összevesztünk és most lelkiismeretfurdalásom van, hogy én vagyok a rossz.
Tényleg nem így kellett volna?
20/L
Mindenkinek van rossz tulajdonsága. Ő önbizalomhiányos.
Igen, vannak rosszabb napok, de kinek nincsenek? Megbeszéljük a problémákat, segítjük a másikat.
Nagyon szeret és jól bánik velem.
Higgyétek el, ez sem túl gyakori.
Legalábbis én kevés ilyen fiúval találkoztam még.
5 hónapja vagyunk együtt, valószínűleg nem mi leszünk egymásnak a nagy ők, de igen, együtt vagyunk.
Önbizalomhiányos - na, EZ marha nagy red flag... Volt olyan pasim, egy idő után már mindenért én voltam a szr.
"De ő szeret" - aha. Saját magát meg nem, ezért mindenért én kaptam, és minden hülyeségen megsértődött.
Kellene a francnak még egyszer ilyen idióta, de te még csak húszéves vagy, majd rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!