Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a szó szerint mindenen megsértődés? Ez mikor lett ekkora divat? Egyáltalán miből jött, és miért terjedhetett el ennyire?
Egy ideje csak kapkodom a fejem. Felnőtt emberek, de leginkább a nők, gyakorlatilag mintha folyamatosan keresnék az alkalmat arra hogy jól megsértődhessenek. Nem hinném hogy én vagyok bunkó mert pl 5-10 éve még abszolút nem futottam ebbe bele, ráadásul annyi helyen látom mostanában magam körül hogy az hihetetlen! De itt a gyakorit is meg lehet nézni példaként, olyan dolgokat kitalálnak magukra vesznek az emberek ami oda sincs írva, aztán csak lesek hogy ezt honnan. És akkor beindul a nyílt ellenségeskedés, vagy a passzív agresszió, és a másik fél nem is érti mi van. De úgy látom ez jóideje a párkapcsolatokat, és a férfiak nők viszonyát is általánosságban mérgezi. Belefutottam én magam is, meg tényleg folyamatosan látom is magam körül mindenfelé, mások által is.
Szóval miből jött ez az egész sértődős divat? Mióta van ez így, és mi lehetett a kiindulási alapja, vagyis a forrás? Honnan terjed?
Az nem lehet, hogy te vagy bunkó?
Mert ha a környezetedben mindenki hiperszenzitív, csak te vagy helikopter, azon azért lehet el kéne gondolkozni.
Példát? Dehát közismert jelenségről van szó.
Tessék, pl az 5-ös által már kezdődik. Igazából se nem dühöngök, de nem is terveztem ilyet, de incelnek se hívtak még szóval nem hinném. Szóval hogy emberek magukra vesznek dolgokat, kiforgatnak, és nyélből visszatámadnak.
Tessék a példád #4es. De fura hogy nem tünik fel, hiszen az egész oldal is tele van ezzel. Hát még a való élet mostanság. És főleg a fiatalabb 20-30as korosztálynál látom ezt.
Az #5 vagyok. Most már tényleg meséld el mi a bajod, mert enélkül továbbra is csak találgatni lehet, ami a jelek szerint eléggé triggerel 🤭
Nos, mi a kérdés?
6
Kijelentesz valamit tényként, ami a csak a te szubjektív észrevételed.
Milyen közismert jeleneség? Az átlag embernek nincsenek dühkitörései.
Nagyon más realitásban élünk apám, mert ilyet én nem szoktam látni.
Dehát nem dühkitörésről beszélek! Egyszerűen az olyan esetekről hogy pl két ember beszélget, általában férfi és nő, és a nők mostanság mintha szándékosan keresnék az alkalmat hogy szó szerint bármin megsértődjenek. Kiforgatva akár képtelen dolgokat is, szándékosan félreértve, hiszen a megsértődés a lényeg. Lehet férfi oldalról is van ilyen, nem tudom, a lényeg hogy jelenkori tünet, és valamiért nagyon terjed.
De oké, megpróbálok majd konkrét példát is hozni. Bár nekem fura hogy itt gyakorin ne tünt volna fel, én mindig meglátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!